2012-12-06 12:27:06
Φωτογραφία για ΓΟΗΤΡΟ, ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Top-16 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τσεντεβίτα στην Κροατία (6/12, 19:30, Novasports 3) «Dom Sportova Zagreb», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Όλοι στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών ΅λλάδας και Ευρώπης επιμένουν ότι η πρωτιά δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά είναι δεδομένο ότι στο μυαλό των παικτών και του Γιώργου Μπαρτζώκα, έστω και για λόγους γοήτρου, όπως είπε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, υπάρχει έντονα και αυτός ο στόχος.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Το άγχος έχει φύγει οριστικά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στην επόμενη φάση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το ματς είναι αδιάφορο. Είναι γεγονός βέβαια ότι με τον τρόπο διεξαγωγής του Top-16, η κατάταξη στην φάση των ομίλων δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όμως, ο Ολυμπιακός, έχει τους λόγους του να «κυνηγήσει» κάτι τέτοιο, έστω και αν αυτοί είναι κυρίως λόγοι γοήτρου και ρεκόρ ή ακόμα και να δείξει την ανωτερότητα του.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στράτο Περπέρογλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος, αλλά από εκεί και πέρα θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Από την άλλη πλευρά, η Τσεντεβίτα θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή στο... «κυνήγι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας (χρειάζεται νίκη επί του Ολυμπιακού και ήττα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο από τη Ζαλγκίρις στην Ιταλία για να συνεχίσει να ελπίζει) και αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα στο ματς με τους πρωταθλητές όπως εξάλλου έκανε και στον αγώνα στο ΣΕΦ στον πρώτο γύρο όπου… δυσκόλεψε τον πρωταθλητή Ευρώπης για να χάσει τελικά με σκορ 79-77.

Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά Για το λόγο αυτό όμως, ο Ολυμπιακός, εκτός από λόγους γοήτρου, θέλει τη νίκη και για να δώσει απαντήσεις, καθώς ποιοτικά είναι ανώτερος αλλά αυτό δεν φάνηκε στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ, οπότε "χρωστάει" απαντήσεις στους Κροάτες που έχουν νέο προπονητή τον Αλεξάντερ Πέτροβιτς ο οποίος πήρε τη θέση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ενώ θα αγωνιστεί και ο Μάρκο Τόμας που είχε μείνει εκτός από τον αγώνα του ΣΕΦ.

Επιπλέον στόχος των ερυθρόλευκων είναι η έκτη διαδοχική και συνολικά έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και αποδεικνύοντας γιατί αυτοί είναι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ισπανία Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα, Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο και ο Ιταλός Τζιανλούκα Ματιόλι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ