2012-12-06 21:32:06
Φωτογραφία για Λατρεύουμε: Το Zuhair Murad! H haute couture από το Λίβανο στο red carpet -
Ποιος είναι ο Zuhair Murad και γιατί ντύνει την Kristen Stewart και την Blake Lively στις επίσημες εμφανίσεις τους;

Μαξιμαλιστής, εραστής του μπαρόκ, εραστής των εντυπωσιακών υφασμάτων και των πολύπλοκων κεντημάτων. Φυσικά έλκει την καταγωγή του από τη Μέση Ανατολή. Πώς γίνεται λοιπόν να βλέπουμε τα ρούχα του στο red carpet, να τα φορούν fashion icons όπως η Blake Lively και να ποζάρει με αυτά ακόμη και η μεγαλύτερη σταρ της χρονιάς, η Kristen Stewart;

Ο Zuhair Murad δεν είναι μία απλή περίπτωση. Ο 42χρονος λιβανέζος σχεδιαστής είναι leader στη μόδα της Βηρυτού καθώς δραστηριοποιείται στην υψηλή ραπτική, το prêt-a-porter, τα αξεσουάρ και τα γυαλιά ενώ στα σχέδιά του είναι η επέκταση σε καλλυντικά, αρώματα, μαγιό, εσώρουχα και έπιπλα. Έχει όμως μπουτίκ και στο Παρίσι (rue Francois I) και showroom στο Μιλάνο (via Borgogna).

Η κολεξιόν του για το Φθινόπωρο 2012 παρουσιάστηκε μαζί με τις άλλες συλλογές υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, ήταν δηλαδή ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα όπως η Chanel και ο Dior.


Λίγο ο αέρας της υψηλής ραπτικής, λίγο το έθνικ της Ανατολής, ο Zuhair Murad είναι πλέον ο αγαπημένος των σταρ: Taylor Swift, Carrie Underwood, Ivana Trump, Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez, Shakira, Katy Perry, Christina Applegate, Vanessa Williams και φυσικά Blake Lively και Kristen Stewart τον διαλέγουν για το red carpet.

Μάλιστα το διάφανο φόρεμα που φόρεσε η Kristen Stewart στην πρεμιέρα του The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 στο Λος Άντζελες άφηνε τόσο λίγα στη φαντασία ώστε οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου σε δευτερόλεπτα.

 

Οι διάσημες πελάτισσές του

 

 

  

Από την πασαρέλα

http://www.marieclaire.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ