2012-12-07 09:03:36
Φωτογραφία για Ο... ψυχολόγος Δώνης
Ο Έλληνας τεχνικός εκτιμά ότι ο δρόμος της ανάκαμψης περνά μέσα από την βελτίωση της ψυχολογίας των παικτών του, γι' αυτό και μέσα στην εβδομάδα προχώρησε σε συγκεκριμένες κινήσεις για να δημιουργήσει θετική αύρα στα αποδυτήρια του Δικεφάλου.

Από την αρχή της εβδομάδας, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του, ειδικά νεαρούς όπως ο Ιντζίδης, θέλοντας να τους τονώσουν την αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους κόντρα στο Λεβαδειακό.

Παράλληλα, φρόντισε με δήλωση που έκανε την Τετάρτη στη NOVA και προβλήθηκε χθες να δώσει απάντηση σ' όσους υποστήριζαν ότι όσα είπε στη Βέροια περί ανάγκης να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ έναν αμυντικό με προσωπικότητα, φανερώνει ότι υποτιμά το υλικό της ομάδας.

"Ποτέ δεν είχα έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ποδοσφαιριστές"  ξεκαθάρισε. Χθες, εξάλλου, ο 43χρονος τεχνικός έκανε μία προπόνηση γεμάτη ασκήσεις δεξιότητας και παιχνίδια που, όπως μπορείτε να δείτε στο video, έφτιαξαν το κέφι των παικτών.


Ο Δώνης ζήτησε ακόμη από τους ποδοσφαιριστές του να του πουν τι είδους μουσική προτιμούν να παίζει στα αποδυτήρια πριν τους αγώνες (κάτι που γίνεται συνέχεια) προκειμένου να μπαίνουν "φτιαγμένοι" στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκτιμά ότι όλες αυτές οι κινήσεις θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να συνδυάσει μία νίκη επί του Λεβαδειακού με καλό θέαμα και να διώξει τα σύννεφα πάνω από την Τούμπα.

* To video είναι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τραβηγμένο στην προπόνηση της Πέμπτης.
sport24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ