2012-03-24 21:12:05
Φωτογραφία για Ο Μίμης “ξαναχτύπησε”…
Ο Μίμης Ανδρουλάκης ξεχώριζε πάντοτε για τον διαφορετικό λόγο που χρησιμοποιούσε. Τόσο κάθε φορά που βρισκόταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στις τάξεις ενός κόμματος, όσο και όταν προχωρούσε σε ηχηρή μεταγραφή, αναζητώντας νέα ενδιαφέροντα, κίνητρα και προσδοκίες.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης μπήκε στο ΠΑΣΟΚ πριν από το 2004, απαντώντας θετικά στην πρόσκληση του Γιώργου Παπανδρέου. Στήριξε τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου… με τον τρόπο του, και πολύ πρόσφατα, ανακάλυψε στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου τον… λυτρωτή της Δημοκρατικής Παράταξης. Προκαλώντας αρνητικά σχόλια σε εκείνους που θέλουν να τον θυμούνται και να τον θαυμάζουν πάντα, ως ένα αιρετικό πνεύμα. Όχι ως κομματικό στέλεχος, ενεργό μέλος… ηγετικών αυλών.

Με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στη «Real News», ο Μίμης Ανδρουλάκης περιγράφει το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος όπως εκείνος το φαντάζεται. Και φυσικά, τον ρόλο που κατά τη γνώμη του μπορεί να διαδραματίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για τον οποίο δεν κρύβει τον πολιτικό θαυμασμό του.


Μια αποστροφή του είναι εξόχως ενδεικτική. Και δείχνει… τι περιμένει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως του εύρους της ήττας του. «Ο Βαγγέλης Βενιζέλος πρέπει ο ίδιος να ιδρύσει μια δική του ‘’πολιτεία’’ και συνεπώς να ανατρέψει τον καθιερωμένο εαυτό του, ώστε να γίνει ο ιδρυτής μιας νέας κατάστασης στον προοδευτικό χώρο. Αντικειμενικά το μπορεί, αλά σαν διευθυντής ορχήστρας», τόνισε ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, με τις λαοθάλασσες του Τάσου Μπιρσίμ και τις… αλήθειες του Κώστα Λαλιώτη, ετοιμάζεται να «νανουριστεί» με… μουσική δωματίου. Καληνύχτα και… καλή τύχη.

http://www.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ