2012-12-07 18:07:03
Φωτογραφία για Οι Έλληνες αργοπεθαίνουν… άνεργοι!
του Γιώργου Θεοχάρη

26% ! Εκεί ανήλθε η ανεργία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής το μήνα Σεπτέμβριο από 18% που ήταν τον αντίστοιχο περσινό μήνα (ΕΛΣΤΑΤ). Να είστε βέβαιοι ότι η ανεπίσημη... και πραγματική ανεργία στην Ελλάδα ξεπερνάει το 30% .

Οι Έλληνες το 2013 θα βιώσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, μου είπε προχθές επιφανής Ρώσος δημοσιογράφος που καλύπτει το Κρεμλίνο.

Ήδη από το τον ερχόμενο Ιανουάριο οι τιμές στα ακίνητα στην προικισμένη Ελλάδα θα πέσουν κατακόρυφα προσελκύοντας χιλιάδες υποψήφιους αγοραστές από τη Ρωσία και άλλες χώρες του κόσμου, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις θα τριπλασιαστούν σε σχέση με τον περσινό αντίστοιχο διάστημα και η ανεργία θα ξεπεράσει σημαντικά το 30% από 26% που είναι σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε καν στο προαύλιο της Ευρώπης, μου εξήγησε Ρώσος διπλωμάτης και συνέχισε λέγοντας "στην Ελλάδα υπάρχει έλλειμμα πολιτικής σκέψης και αυτό είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο για τη διακυβέρνηση μιας χώρας".


Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια που έχει ως αποτέλεσμα το σημερινό χάος. Όποιος δεν γνωρίζει πολιτική γνωρίζει προφανώς κάτι άλλο πολύ καλύτερα. Τι είναι αυτό;

Η μίζα, οι υπερτιμολογήσεις,οι ψεύτικες υποσχέσεις και η λεηλασία των πάντων. Σε αυτό πάντως οι πλειονότητα των Ελλήνων πολιτικών έχει τα πρωτεία. Δεν είναι τυχαίο που πρωτοστατούμε στη διαφθορά στην Ευρώπη των 27!

Η Ελλάδα θα μπορούσε να σωθεί από τον φυσικό της πλούτο : Μία από τις πιο σοβαρές και αξιόπιστες τράπεζες στον κόσμο, η γερμανική Deutsche Bank σε επίσημη έκθεσή της παρουσιάζει υπεύθυνες εκτιμήσεις για τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. Ευρώ.

Γιατί άραγε δεν έγινε αυτό;

Ποιοι είναι οι εθνικοί προδότες που πουλήθηκαν για μερικές χιλιάδες ευρώ… και έφτασαν τους ΄Ελληνες να πέφτουν από τα μπαλκόνια;

Αποτέλεσμα, τα ελληνόπουλα να εγκαταλείπουν τη πατρίδα τους και να μεταναστεύουν στη Γερμανία, Αυστραλία και όπου αλλού βρουν ….την ελπίδα.

-Οι μισθωτοί να ζουν με 500 ευρώ και να αισθάνονται τυχεροί που δουλεύουν .Εκεί μας έφτασαν οι ανθέλληνες κυβερνώντες των τελευταίων δεκαετιών.

-Πάνω από τους μισούς νέους από 18 έως 25 χρονών να είναι άνεργοι. Το 56, 4%, συγκεκριμένα αυτής της ηλικίας είναι τα θύματα της «μαύρης» πολιτικής των «εγκληματιών» πολιτικών μας.

Η απάντηση μας: Η «Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».

Ο κάθε σχεδιασμός των επιτήδειων εν τέλει θα μείνει ανεκπλήρωτο όνειρο.

Έστω κι αν προς στιγμήν έχουν πετύχει τους στόχους τους briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ