2012-12-08 22:35:39
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Ατρόμητος -  ΟΦΗ 3-2
Ο Εντουάρντο Μπρίτο… «λύτρωσε» τον Ατρόμητο στο φινάλε της αναμέτρησης και χάρισε μια ακόμα αγχωτική νίκη στην ομάδα του Μπάγεβιτς, 3-2 επί του ΟΦΗ.

Ο Σκόνδρας (12’) άνοιξε το σκορ, ο Περογαμβράκης (21’) έκανε το 1-1, ο Καραμάνος (63’) έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ, όμως ο Κουτσιανικούλης έκανε το2-2 στο (87’).

Ο Βραζιλιάνος όμως, χάρισε ένα συγκλονιστικό τρίποντο στην ομάδα του Μπάγεβιτς, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που «πλήρωσε» την ατυχία του.

Παράπονα των Κρητικών για μη τήρηση fair play στη φάση του τρίτου τέρματος.

Ατρόμητος με ενθουσιασμό, διάθεση πρέσινγκ και γκολ από νωρίς είχε να εμφανιστεί στο γήπεδο του Περιστερίου από την αναμέτρηση για το Europa League με την Νιούκαστλ. Οι Περιστεριώτες το έπραξαν, άνοιξαν και το σκορ μόλις στο 12’ με τον Σκόνδρα όμως στη συνέχεια ήρθε το… μπλακ άουτ.

Ο ΟΦΗ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε την επιθετική απραξία των γηπεδούχων για μεγάλο διάστημα και χάρη στην ποδοσφαιρική ευφυΐα του Λαμπρόπουλου και την δεινότητα του Περογαμβράκη έφερε το παιχνίδι στα ίσια και σκόρπισε κατήφεια στο Περιστέρι. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος αφυπνίστηκε, κυκλοφόρησε και πάλι τη μπάλα, έχασε ευκαιρίες, όμως το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 1-1.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο, σχεδόν, χαλαρό ρυθμό. Τα λάθη συνέχισαν να υπάρχουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Περογαμβράκης συνδυάστηκε υπέροχα με τον Λαμπρόπουλο, αλλά ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Ιτάνζ. Η αλλαγή του Μπάγεβιτς και η κίνησή του να περάσει τον Καραμάνο στο παιχνίδι αντί του Κούτσι, «ζωντάνεψε» την επιθετική γραμμή του Ατρόμητου και καρποφόρησε λίγο αργότερα.

Ο Μπρίτο σούταρε, ο Γουναρίδης απέκρουσε ασταθώς και ο Καραμάνος στην κίνηση έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο και πανηγύρισε έξαλλα το δεύτερο γκολ του στην Σούπερ Λίγκα, μπροστά από τον κόσμο των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Περιστερίου έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, όμως εκείνοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Ατρόμητο.

Ο Κουτσιανικούλης, όμως, έβαλε φωτιά στο παιχνίδι με το 2-2, όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ιτάν, αλλά ο Μπρίτο στις καθυστερήσεις έβαλε και πάλι τις καρδιές των φίλων του Ατρόμητου στη θέση τους με πλασέ ύστερα από νέα λάθος εκτίμηση του Γουναρίδη.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ