2012-03-25 00:30:07
Φωτογραφία για Ο κ. Βενιζέλος θυμάται τον κ. Παπαχατζή;
Επειδή κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αλλά όσο πλησιάζουν οι εκλογές να θυμόμαστε, διαβάστε αυτή την είδηση. Το πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Παπαχατζής, έκανε αίτηση αποφυλάκισης αλλά απερρίφθη και θα συνεχίσει να είναι πίσω από τα κάγκελα. Να θυμίσουμε ότι κατηγορείται ως ένας από τους εγκεφάλους του μεγάλου σκανδάλου τοκογλυφίας στη . συμπρωτεύουσα με τις συμμορίες να εκβιάζουν επιχειρηματίες.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε με βούλευμά του, την προσφυγή που κατέθεσε ο πρώην επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ, κατά του μέτρου της προσωρινής κράτησης που του είχε επιβληθεί μετά την απολογία του, ενώ την ίδια τύχη είχαν ανάλογες προσφυγές 11 συγκατηγορουμένων του.

Να θυμίσουμε, λοιπόν, σε όσους το ξέχασαν ότι ο Παπαχατζής ήταν στενός φίλος του κ. Ευ. Βενιζέλου και μάλιστα αυτός τον έβαλε στη θέση του διευθυντή στο ΣΔΟΕ.

Λέγεται μάλιστα ότι του είχε προταθεί και η θέση του γενικού γραμματέα, στη θέση του Καπελέρη καθώς ο Βενιζέλος τον εμπιστευόταν πολύ και ήθελε να τον φέρει στην Αθήνα.

Αλλά φαίνεται ότι ο έγκλειστος περνούσε καλά στη Θεσσαλονίκη καθώς είναι πολλές δουλειές να κάνει.

Κι ενώ ο Παπαχατζής είναι στη φυλακή οι φίλοι του κάνουν την πάπια τώρα που έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη. Διότι άλλα Παπαχατζής κι άλλο… παπατζής, και ο νοών νοήτω.

http://www.antinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ