2012-12-14 00:45:12
Φωτογραφία για Coppa Italia:Με Γιουβέντους στα προημιτελικά η Μίλαν
Η Μίλαν δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ρετζίνα και με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος (3-0), πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Coppa Italia. Επόμενος αντίπαλος η Γιουβέντους στο Τορίνο (9/1/13).

Το πρώτο της βήμα για τον τελικό του φετινού Κυπέλλου έκανε η Μίλαν, αφού ξεκίνησε στον θεσμό με νίκη(3-0) επί της Ρετζίνα και πρόκριση στους "8".

Τα δύσκολα βέβαια θα έρθουν στον επόμενο γύρο, αφού οι "ροσονέρι" αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Πρωταθλήτρια Γιουβέντους στις 9 Ιανουαρίου του 2013.

Σ' ό,τι αφορά στο σημερινό ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες (χιόνιζε στο Μιλάνο) και είχε λίγο κόσμο στις κερκίδες (3.661), οι παίκτες της Ρετζίνα άντεξαν, αλλά μονάχα για ένα ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι "ροσονέρι" βγήκαν στην αντεπίθεση και δίχως να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και κατά συνέπεια την πρόκριση.

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Γιέπες με κεφαλιά εντός περιοχής στο 51ο λεπτό, ενώ μ' ένα σούπερ δίλεπτο στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε το τελικό 3-0. Ο Νιάνγκ με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 79', ενώ ο Πατσίνι από θέση οφσάιντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ