2012-12-14 09:30:05
Φωτογραφία για Με «Κάνιο» και Μασάντο
Οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Πάουλο Μασάντο είναι αρκετά πιθανό να βρίσκονται στην ίδια ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο και θα κλείσει τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ για τον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι Πειραιώτες να διατηρούν μία διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη θέση, όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν πρόκειται να κάνει... εκπτώσεις στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό εξάλλου επιβάλει μία «εξιλέωση» στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2012 και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Κόντρα στον Πανιώνιο μάλιστα είναι πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν στο κέντρο εκτός από τον Μοντέστο και τους Ιμπαγάσα, Μασάντο, όπως αναφέρει η «Live Sport». Bέβαια ένας εκ των δύο τελευταίων θα βρεθεί δίπλα στον Κορσικανό, με τον άλλο να παίζει πιο μπροστά στον άξονα.

Όσο για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, πιθανότατα δεν θα δούμε τελικά τον Ντιακιτέ, που φάνταζε αρχικά ως το φαβορί, αλλά τον Γιάννη Μανιάτη, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Ο διεθνής μέσος προοριζόταν να μείνει εκτός για να πάρει ανάσες, αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν θα συμβεί.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για τα πανηγύρια...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για τα πανηγύρια...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ