2012-12-16 05:03:30
Φωτογραφία για ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:15, Livestreaming)
 Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

ΑΕΚ

Στο μυαλό των οπαδών της ΑΕΚ υπάρχουν πολλά: Ανησυχία -στα όρια του πανικού για το μέλλον της ομάδας. Άγχος για το αν θα μείνει ζωντανή. Ελπίδες ότι θα γίνουν κάποιες μεταγραφές (σαν αυτή του Μητρόπουλου) που θα τη βοηθήσουν να βελτιωθεί. Στο μυαλό των παικτών της «Ένωσης» ωστόσο (πρέπει να) είναι μόνο η νίκη με τον Ατρόμητο.

Αυτό επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο ο Έβαλντ Λίνεν, αυτό τονίζουν ακόμα και οι καταληψίες οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα. Διότι οι υπόλοιποι που θα βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ δεν θα τα ξεχάσουν όλα αν η ομάδα επιστρέψει στις επιτυχίες. Θα μπορούν να ατενίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον όμως αν ο πρώτος γύρος τη βρει -για πρώτη φορά- εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Στην προσπάθεια λοιπόν να το καταφέρουν αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν τους τραυματίες Λαγό και Μπουγαΐδη και τον τιμωρημένο Φέτση. Θα έχουν ξανά στην ενδεκάδα όμως (τουλάχιστον όπως έδειξαν οι δοκιμές του Λίνεν) τους Γιάγκο και Κατίδη. Τον πρώτο στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κουτρουμπή και τον δεύτερο σε ρόλο εσωτερικού μέσου (μαζί με τον Γκερέιρο) μπροστά από τον αμυντικό χαφ Κορδέρο στο 4-3-3 που σκέφτεται.


Κατά τ’ άλλα, τερματοφύλακας θα είναι ο Κωνσταντόπουλος, στα άκρα της άμυνας οι Βλάχος (δεξιά) και Κοντοές (αριστερά) και οι Φουρτάδο και Φούντας θα πλαισιώνουν τον προωθημένο Παυλή στην επίθεση.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Κουτρουμπής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έτοιμος να δείξει πως είναι μια ομάδα ικανή για όλα είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα θέλουν να προσπαθήσουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Τα προβλήματα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι δύο. Ο Σουμπίνιο έχει μείνει εκτός αποστολής, ενώ εκτός είναι και ο Ταυλαρίδης, ο οποίος δεν θα παίξει ούτε με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ιτάνζ. Ο Νάστος θα βρίσκεται δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά και στο κέντρο της άμυνας οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ιγκλέσιας με τον Δημούτσο σε ρόλο αμυντικών χαφ, ενώ οι Καραγκούνης, Μπρίτο και Επστάιν θα κινούνται πίσω από τον Καραμάνο.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης., Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Τζαμάλ, Αθανασίου, Καλλέργης, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι, Μπέλιτς, Καραγκούνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ