2012-12-20 07:59:20
Φωτογραφία για Δύο… Κατσουράνηδες και ο Ολαϊτάν
Άλλους δύο ποδοσφαιριστές της κλάσης του Κώστα Κατσουράνη θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ στα υπ’ όψιν της διοίκησης βρίσκεται ξεχωριστά η περίπτωση του Ολαϊτάν.

Οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα, έχοντας σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του μεσοεπιθετικού και μετά εκείνη του κεντρικού αμυντικού.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν δύο ξεχωριστούς παίκτες στο «στόχαστρό» τους, οι οποίοι αν αποκτηθούν μπορούν να αγωνιστούν άμεσα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Και οι δύο προέρχονται από την ευρωπαϊκή αγορά.

Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, το θέμα Ολαϊτάν δείχνει να μπαίνει σε τελική ευθεία. Ο ΠΑΟΚ φανερώνει αποφασιστικότητα να αποκτήσει τον Νιγηριανό από τώρα τον χειμώνα, παρ' ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Τσιστιακόφ, ο οποίος θα κάνει τις τελικές συζητήσεις με την Βέροια και τον μάνατζερ του Νιγηριανού έχοντας στο μυαλό του να μην ξεφύγουν τα ποσά.

Εν τω μεταξύ, από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι άνθρωπος της ομάδας θα βρεθεί στην Τουρκία για να «τσεκάρει» τον Οζάν Ιπέκ της Μπούρσασπορ.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ