2012-12-20 21:59:04
Φωτογραφία για Ο ΓΚΕΚΑΣ... ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ!
Την ξέρει καλά και την δίνει στο... πιάτο του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Φάνης Γκέκας άφησε την Λεβάντε και μέσα από το "gazzetta.gr" την ακτινογραφεί για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Αναλυτικά:

Ο διεθνής επιθετικός, που είναι σε αναζήτηση του νέου σταθμού της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας, μίλησε τόσο για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Λεβάντε όσο και για τον ίδιο.

Τις εκτιμήσεις του για το ζευγάρι των ερυθρόλευκων με την Λεβάντε: Και οι δύο ομάδες είναι καλές και δυνατές. Η Λεβάντε είναι μία ομάδα που περιμένει και βγαίνει στην κόντρα. Έχουν έναν γρήγορο και καλό φορ, τον Μάρτινς. Στις αντεπιθέσεις είναι πολύ επικίνδυνος.

Τα τρωτά της σημεία: Δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη και αυτό είναι ένα βασικός της πρόβλημα. Στα ματς που έπαιξε πάντως πήγε καλά και έδειξε να προσπαθεί πολύ στο να αποβάλλει το άγχος και την πίεση.

Το που θα κριθεί η πρόκριση: Στο πόσο σοβαρές θα είναι οι δύο ομάδες και στο τι θα θέλουν να δείξουν στους δύο αγώνες. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία απέναντι στην Λεβάντε να κάνει καλά παιχνίδια.


Το τι καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός: Θα πρέπει να πρεσάρει πολύ την Λεβάντε. Να είναι συγκεντρωμένος και να την πιέζει πολύ. Όταν πιέζεται η Λεβάντε κάνει πιο εύκολα το λάθος. Η πίεση που θα ασκήσει ο Ολυμπιακός θα παίξει μεγάλο ρόλο. Γενικά θα πρέπει να είναι σοβαρός και προσεκτικός.

Τις πιθανότητες πρόκρισής του: Φυσικά και έχει ο Ολυμπιακός πιθανότητες για να περάσει την Λεβάντε. Σαφείς ελπίδες πρόκρισης έχουν και οι δύο ομάδες. Όμως η Λεβάντε είναι άπειρη ομάδα. Πρέπει να έχεις και εμπειρία στο γήπεδο για να περάσεις.

Τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει από την Λεβάντε: Εκτός από τον Μάρτινς υπάρχουν οι Μπαρκέρο, Χουάνλου, ο Ελ Ζαρ που ήταν στον ΠΑΟΚ και ο Χουανφράν. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Χουανφράν αν και είναι μεγάλος σε ηλικία διατηρείται ακόμα σε πολύ καλό επίπεδο. Αντέχει ως παίκτης. Επίσης έχει καλό προπονητή η Λεβάντε.

Τον Ολυμπιακό, τις μονάδες του και τον Ιμπαγάσα: Δεν μπορείς να κρίνεις τον Ολυμπιακό από έναν παίκτη. Ο Ολυμπιακός κρίνεται ως σύνολο. Στην Ευρώπη όλοι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι καλοί. Ο Ιμπαγάσα είναι ένας μεγάλος παίκτης. Είναι έμπειρος και μπορεί να κρίνει ένα ματς. Δεν θα κριθεί όμως μόνο από εκείνον.

Το τι κάνει αυτήν την περίοδο: Είμαι σε αναζήτηση συλλόγου. Ψάχνω τον επόμενο προορισμό μου.

Το εάν έχει προτάσεις: Δεν έχω κάτι στα χέρια μου αυτήν την στιγμή. Αναζητώ ομάδα και περιμένω.

Το κατά πόσον προτιμά εξωτερικό και το... παράθυρο της επιστροφής στην Ελλάδα: Όλα είναι πιθανά. Και το εξωτερικό και η Ελλάδα. Όμως δεν πιστεύω να γίνει κάτι με την Ελλάδα. Δεν με έχει πλησιάσει καμία ομάδα που να μου έχει κάνει σοβαρή πρόταση. Οπότε μάλλον μιλάμε για εξωτερικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ