2012-12-21 08:09:58
Φωτογραφία για Σήμερα θα φανεί αν θα… πειραματιστεί
Κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Λούκας Αλκαράθ θέλησε να δοκιμάσει διάφορα πράγματα στην βασική ενδεκάδα. Όπως τονίστηκε στο AllAboutARIS δοκιμάστηκε κάποια στιγμή στα στόπερ ο Κοέλιο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Παπαζαχαρίας. Το αν σκέφτεται να πειραματιστεί με κάτι ανάλογο στο ματς της Κυριακής θα διαπιστωθεί σε λίγες ώρες στην πρωινή προπόνηση που θα λάβει χώρα στο Νέο Ρύσιο.

Πάντως αν συμβεί κάτι από τα δύο λογικά θα είναι το πρώτο. Πιο πιθανό είναι δηλαδή να δούμε Πουλίδο, Κοέλιο στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα τον Παπαστεριανό με τον Οικονομόπουλο. Και αυτό διότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται απέναντι στην Καλλιθέας παίκτες στον άξονα που μπορούν να βοηθήσουν και μεσοεπιθετικά με κάποιες κάθετες μπαλιές αλλά και να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή.

Οι δοκιμές αυτές κατά καιρούς στην προπόνηση δεν έχουν να κάνουν μόνο με το παιχνίδι που έρχεται. Άλλωστε χθες αυτό δοκιμάστηκε για περίπου ένα τέταρτο. Με τον τρόπο αυτό θέλει να είναι ευέλικτος κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και σε περίπτωση που θα του προκύψουν τραυματισμοί και τιμωρίες. Θέλει να είναι προετοιμασμένοι οι παίκτες αν κάτι δεν πάει καλά μεσοβδόμαδα με τραυματισμούς ή ακόμη ακόμη και κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Alcatel One Touch T10 και VERO Tablet A8826
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Alcatel One Touch T10 και VERO Tablet A8826
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ