2012-12-30 16:00:12
Φωτογραφία για Προτάθηκαν Τίμοστσουκ, Μισίμοβιτς!
«Βροχή» φτάνουν οι προτάσεις παικτών στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και δύο από τα ονόματα που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι εκείνα των Τίμοστσουκ και Μισίμοβιτς!

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στους Θεσσαλονικείς, τους κάνει αυτόματα και πόλο έλξης για τους μάνατζερ, που δεν σταματούν να προτείνουν τους πελάτες τους στους «ασπρόμαυρους»

Σύμφωνα μάλιστα με την «Real» , στον ΠΑΟΚ προτάθηκαν και δύο ιδιαίτερα ηχηρά ονόματα και συγκεκριμένα ο Ανατόλι Τίμοστσουκ της Μπάγερν Μονάχου, με τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, της Ντιναμό Μόσχας.

Όσο αφορά μάλιστα τον πρώτο, θεωρείται «παιδί» της Ζενίτ, ομάδας που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Gazprom, του ρωσικού κολωσού που φημολογείται ότι θέλει να επενδύσει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ιβάν Σαββίδης θεωρείται πως έχει τις απαραίτητες γνωριμίες για να πλησιάσει τον παίκτη και να τον πείσει να αγωνιστεί την Ελλάδα.


Όσον αφορά τον Μισίμοβιτς δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει φέτος στην ομάδα της Μόσχας και μάλιστα φέρεται να έχει ήδη ρωτήσει τον συμπαίκτη του στην εθνική, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα!

Δεδομένα πάντως η προτεραιότητα των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» αυτή τη στιγμή είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ παραμένει «ζεστό» και το ενδιαφέρον για τους Λούκας της Καρπάτι και Λάζοβιτς της Ζενίτ. Ο δεύτερος δε, δεν υπολογίζεται από τους Ρώσους και ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ