2013-01-04 17:11:02
Φωτογραφία για Μαντσίνι σε Μπαλοτέλι: «Γαμ… απίστευτε, τρελέ»!
Ποιος είδε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ιταλός κόουτς τα... πήρε με τον Μάριο Μπαλοτέλι και εκτός του ότι «πιάστηκαν» στα χέρια, ο Μαντσίνι επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς!

Ένα μαρκάρισμα του Μπαλοτέλι στον Σινκλέρ, το οποίο ξεπέρασε τα όρια, ήταν ικανό να «τρελάνει» τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι!

Το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν άνευ προηγουμένου, με την «Daily Star» να αποκαλύπτει την ατάκα του Ιταλού τεχνικού προς τον συμπατριώτη του, όταν εκείνος αρνήθηκε να πάει προς τα αποδυτήρια.

«You f***ing impossible lunatic», δηλαδή «Γαμ... απίστευτε τρελέ», ήταν τα λόγια του Μαντσίνι, μετά το νέο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον «Σούπερ Μάριο».

Άνθρωπος του συλλόγου μάλιστα, είπε: «Αυτό που έγινε ήταν κάτι το ντροπιαστικό. Δεν θα δεις ποτέ τον Φέργκιουσον ή κάποιον άλλο προπονητή ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ να επιτίθεται με τέτοιο τρόπο σε έναν ποδοσφαιριστή του. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές επί θητείας Μαντσίνι. Κανείς δεν πρόκειται να κλάψει σε περίπτωση που εγκαταλείψουν αμφότεροι την ομάδα».

Βέβαια, έχει πολλά ελαφρυντικά ο Μαντσίνι, καθώς άνθρωπος είναι, πόσο να αντέξει, αφού ο Μπαλοτέλι έχει δώσει... άπειρα δικαιώματα!
supermbala
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ