2013-01-06 19:42:51
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εποχή του Νίκου Αναστόπουλου στον Ατρόμητο με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί εύκολα με 2-0 της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Φυτανίδης και Ταυλαρίδης τα γκολ των "κυανόλευκων"

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2013 η εποχή του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εύκολα με 2-0 της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Για τον Ατρόμητο που έφτασε στους 28 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας Τρίπολης τα γκολ σημείωσαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Φυτανίδης και Ταυλαρίδης. Από την άλλη η Κέρκυρα που ήταν πολύ μέτρια παρέμεινε στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την Κέρκυρα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με καλή αμυντική λειτουργία και με τελικές 7-0 κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα από στημένες φάσεις και να αποκτήσει το προβάδισμα για τη νίκη από νωρίς.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έριξε τον ρυθμό του με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να ανέβει λίγα μέτρα στο τερέν, αλλά να μην μπορεί αν απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ιτάνζ. Έτσι ο Ατρόμητος πήρε εύκολα το τρίποντο ξεκινώντας με το δεξί τη νέα χρονιά με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του.

Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο

Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος. Μετά από το πρώτο εικοσάλεπτο που οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στο πρώτο γκολ.

Στο 26' ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ και ο Φυτανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Πέντε λεπτά αργότερα (31') η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Επστάιν εκτέλεσε κόρνερ αυτή τη φορά και ο έτερος κεντρικός αμυντικό ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Ατρόμητος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αλλά τα σουτ του Γιαννούλη στο 39' και του Ταυλαρίδη στο 44' δεν είχαν αποτέλεσμα.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο

Η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήταν για τον Ατρόμητο, όταν ο Δημούτσος στο 50' έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Έντερ και να απομακρύνεται.

Στο 56' ήταν η σειρά της Κέρκυρας να απειλήσει, όταν ο Τζουμάνης έκανε την σέντρα και ο Ζουμπουλάκης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (59') ο Επστάιν έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η μπάλα και στο σουτ του Κούτσι στο 67'.

Στο 71' ο Ιγκλέσιας βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα.

Λίγο αργότερα (76') η Κέρκυρα απείλησε και πάλι όταν ο Σίμωσης έκανε την κεφαλιά με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει, ενώ στο 81' από το σουτ του Μπάρκογλου ο Φυτανίδης έδιωξε την μπάλα.

Στο 83' ο Ατρόμητος έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κούτσι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει την μεγάλη νίκη.

 Διαιτητής/Βοηθοί: Τοπούζης (Θράκης)/Δημητριάδης (Καστοριάς), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης (84' Φάμπιο), Σουμπίνιο (76' Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (86' Καραμάνος), Κούτσι.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης (59' λ.τρ. Ηλιάδης), Τσουμάνης, Γκούμας, Κρητικός, Λεόν, Βασιλόγιαννης (71' Σίμωσης), Τσοκάνης, Μπάρκογλου.

Κίτρινες κάρτες: Φυτανίδης (78', Ατρόμητος)-Έντερ (80', Κέρκυρα)

Σκόρερ: Φυτανίδης (26', Ατρόμητος), Ταυλαρίδης (31', Ατρόμητος)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ