2013-01-10 09:56:48
Φωτογραφία για ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ... ΜΟΥΡΙΝΙΟ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Τέλος στην κριτική που ασκείται στον Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε να μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο μετά την πρόκριση της Ρεάλ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (4-0) της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Θέλτα.

Όλο αυτό το διάστημα οι οπαδοί της «βασίλισσας» και τα ισπανικά Μέσα ασκούν δριμεία κριτική στον Ζοσέ Μουρίνιο για τις επιλογές του, με αποκορύφωμα την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον Ίκερ Κασίγιας σε δύο συνεχόμενους αγώνες της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι αυτό δεν είναι υπέρ των «μερένχες» και πρέπει να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρονάλντο μετά την πρόκριση της Ρεάλ στην επόμενη φάση του Copa Del Rey

«Αισθάνομαι την αγάπη των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσωπό μου και αυτό με κάνει χαρούμενο. Εάν αισθάνομαι ότι οι οπαδοί με αγαπούν, αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα και εγώ τους ανταποδίδω με τις εμφανίσεις μου την αγάπη που μου δείχνουν», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος παίκτης και έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας στις αποδοκιμασίες για τον Μουρίνιο:


«Θα ήθελα να ζητήσω να σταματήσει αυτό το πράγμα. Μην κοιτάτε πίσω, επειδή πρόθεση του προπονητή είναι να μείνει και ακόμα έχουμε να κερδίσουμε πολλά αυτή τη σεζόν. Υπάρχει το Κύπελλο και το Champions League. Αρκετά, ο προπονητής δίνει το καλύτερο εαυτό του και είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αυτές οι αποδοκιμασίες δεν βοηθούν σε τίποτα. Εάν κερδίσουμε το Κύπελλο και το Champions League θα είναι μία καλή χρονιά. Χρειαζόμαστε στήριξη και όχι αποδοκιμασίες. Αρκετά, επειδή οι παίκτες αντιλαμβάνονται την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο, όταν αποδοκιμάζεται ο προπονητής μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το δεύτερο Κουρδιστάν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το δεύτερο Κουρδιστάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ