2013-01-10 16:37:22
Φωτογραφία για Τα μαζεύει τώρα αντιεξουσιαστής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, σχετικά με τον «θόρυβο» που έχει δημιουργηθεί από δηλώσεις του σχετικά με τη βίλα Αμαλίας, χαμηλώνοντας τους τόνους, αφού αποφάσισε να αυτοπροσδιορίζεται από την «κομματική του ιδιότητα».

 «Ως βουλευτής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζω το πρόγραμμα και τις ιδέες της ριζοσπαστικής αριστεράς και τους μαζικούς και ειρηνικούς αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτοπροσδιορίζομαι από αυτήν την ιδιότητά μου και μόνο. Για μένα απολύτως συμβατές με αυτή την ιδιότητα είναι οι αξιακές αναφορές μου στην άμεση δημοκρατία και στους κοινωνικούς χώρους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

newpost.gr

Σχόλιο..Είδατε πως γίνονται αμέσως γατάκια,μόλις τρώνε κράξιμο και δεν τους στηρίζουν πλέον τα ΜΜΕ..που τόσα χρόνια ήταν τα χαϊδεμένα τους..

Άσε που ο Τσίπρας τώρα δεν σηκώνει και πολλά τέτοια μιας και πάει για εξουσία.

Αν βγει πρωθυπουργός ο Αλέξης,νομίζουν οι αντιεξουσιαστές ότι το ξύλο που θα τρώνε  από τα ΜΑΤ,θα είναι πιο εκλεπτυσμένο...Πιστεύουν ότι η αστυνομία θα τους μοιράζει γαρίφαλα και θα τους αφήνει να κάνουν ότι τους γουστάρει.

Κούνια που σας κούναγε. 
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα αξεσουάρ για το κρύο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα αξεσουάρ για το κρύο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ