2013-01-12 21:44:25
Φωτογραφία για «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΟ 96'! ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Με γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ολυμπιακός "δραπέτευσε" με το "διπλό" από τη Λιβαδειά και έφυγε νικητής με σκορ 0-1 από την έδρα του Λεβαδειακού.

Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Λεβαδειακό που "έκλεισε" τα... "όπλα" των ερυθρόλευκων και είχε κάποιες ευκαιρίες στο παιχνίδι με δοκάρια των Πόι και Ακόστα.

Ο Λεβαδειακός έδειξε ότι δεν βρίσκεται στην 5η θέση τυχαία και στο πρώτο ημίχρονο «απείλησε» το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ωστόσο το οριζόντιο δοκάρι στο μακρινό σουτ του Πόι, αλλά και η αστοχία του Κόρμπου απέναντι από τον Μέγιερι από την άλλη, διατήρησαν απαραβίαστη την εστία των ερυθρόλευκων στο δεκάλεπτο που ο Λεβαδειακός δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες του.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με διαδοχικές καλές στιγμές από τους Τζιμπούρ, Μανωλά και Γκρέκο, ο οποίος έχασε τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο καλό του διάστημα.


Η πρώτη κίνηση του Ζαρντίμ από τον πάγκο ήταν η χρησιμοποίηση του Πίνο. Ο Κολομβιανός πέρασε στα δεξιά, προκειμένου με τις ενέργειές του να δώσει αυτό το... κάτι που έλειπε επιθετικά στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως και σοβαρή ευκαιρία για να πετύχουν ένα γκολ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε και δεύτερο φορ στο παιχνίδι τον Μήτρογλου, αλλά αντί για το επιθυμητό αποτέλεσμα, παραλίγο να το «πληρώσει» με το εξαιρετικό σουτ του Ακόστα να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Ζαρντίμ τελικά τα έπαιξε... όλα για όλα στο φινάλε ρίχνοντας και τρίτο φορ στον αγωνιστικό χώρο, τον Πάντελιτς. Ο Κόρμπος έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Τοροσίδη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε "τελειώσει" ακόμα. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πίνο με εκτέλεση φάουλ έδωσε την ασίστ για τον Τζιμπούρ, ο οποίος με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και διατήρησε το αήττητο που πλέον δείχενι να έχει γίνει στόχος και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον λαό του Θρύλου που βρέθηκε στη Λιβαδειά.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Γεωργίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι (71’ Ακόστα), Ροτζέριο (90+2’ Μίλιεβιτς), Βασιλείου (86’ Ρομέου).

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Ζαννιάς, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (46’ Πίνο), Αμπντούν (80’ Πάντελιτς), Μασάντο (70’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Φέισα, Φετφατζίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο stick-ματισμένος... !!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο stick-ματισμένος... !!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ