2013-01-14 16:16:32
Φωτογραφία για Εμφανίστηκε η Ρούμπι στη δίκη του Μπερλουσκόνι! (ΦΩΤΟ)
Η 19χρονη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, ένα από τα (ανήλικα) κορίτσια των μπουνγκα-μπούνγκα πάρτι του «καβαλιέρε» στη βίλα του Άρκορε, την οποία ο πρώην πρωθυπουργός είχε... «βαφτίσει» ανιψιά του Χόσνι Μουμπάρακ, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Μιλάνου για να καταθέσει στη δίκη στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για προαγωγή πορνείας. 

Οπως διαβάζουμε στο newsit.gr, μέχρι σήμερα η Ρούμπι δεν είχε εμφανισθεί και είχε... ειδοποιήσει πως βρισκόταν στο Μεξικό και θα επέστρεφε τις πρώτες εβδομάδες του 2013.

Η νεαρή δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των κατηγορουμένων, αλλά της έχει ζητηθεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης από τους συνηγόρους του Μπερλουσκόνι.

Οι δικηγόροι του «καβαλιέρε» ζητούν παράλληλα από το δικαστήριο να αναστείλει την δίκη, λόγω της συμμετοχής του πρώην πρωθυπουργού στην προεκλογική εκστρατεία και άρα της αδυναμίας του να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Όμως η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι τόνισε ότι «η δίκη δεν πρέπει να διακοπεί, διότι ο Μπερλουσκόνι στις εκλογές αυτές δεν είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, ούτε καν γραμματέας του κόμματος Λαός της Ελευθερίας».
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ