2013-01-20 20:06:47
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Στο πρώτο ματς της μετά-Ζαρντίμ εποχής και με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο ο Ολυμπιακός χάρη στα τέρματα των Τζεμπούρ και Αμπντούν ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και πανηγύρισε την ένατη νίκη του σε 9 ματς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Τηλεφώνημα για βόμβα στο φαληρικό γήπεδο.

Καλός στην επίθεση αλλά με προβλήματα στην άμυνα εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του. Οι “ερυθρόλευκοι” δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Ταμπάσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα μετά το φάουλ του Γκρέκο ο Τζεμπούρ από κοντά πέτυχε το 15ο φετινό του γκολ σε 14 εμφανίσεις στην Superleague.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έριξαν την απόδοση τους και αφού γλίτωσαν την ισοφάριση από τον Βίλα στο 61΄κατάφεραν να κλειδώσουν το τρίποντο με τον Αμπντούν, μετά από πάσα του Ιμπαγάσα, στο 68΄.

Αυτή ήταν η 9η νίκη σε 9 ματς εντός έδρας για τον Ολυμπιακό που αύξησε την διαφορά του στους 13 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (65’ Ιμπαγάσα), Μανιάτη, Μασάντο, Πίνο (72’ Μήτρογλου), Αμπντούν (76’ Φετφατζίδης), Τζεμπούρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81’ Γιάκος), Γεωργίου (72’ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ