2013-01-28 21:30:09
Φωτογραφία για Jessica Biel, Julianne Moore, Naomi Watts, Rooney Mara: 4 Χειμώνιάτικα σύνολα που ξεχωρίσαμε
Tα tips που "κλέβουμε" από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες του Sundance Festival

Το Sundance Festival έχει ιδιαίτερη σημασία για τις λάτρεις του καλού στυλ είτε είναι cinema lovers είτε όχι. Ο λόγος; Τα Χειμερινα outfits με τα οποία εμφανίζονται οι celebrities που συμμετέχουν είναι ιδανικά για να πάρεις fashion έμπνευση και να κλέψεις μερικά από τα μυστικά τους για να είσαι stylish ακόμα και όταν η θερμοκρασία δεν είναι με το μέρος σου! 

Γι αυτό λοιπόν, εμείς ξεχωρίσαμε 4 από τις πιο ενδιαφέρουσες φετινές εμφανίσεις και σου τις παρουσιάζουμε:

Naomi Watts: 

Mετά από αυτή την εμφάνιση δεν έχεις καμία δικαιολογία: τώρα ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται για ένα υπερ-stylish καθημερινό σύνολο. Το απλό τζιν αντικαθίσταται από το skinny δερμάτινο παντελόνι, το αδιάφορο πουλόβερ από μια ζακέτα με ιδιαίτερο "γιακά" και τα κλασσικά αθλητικά με ένα ζευγάρι sneakers με "κρυφό" τακούνι. Αν δε, θέλεις να κάνεις την έκπληξη μπορείς απλούστατα να ολοκληρώσεις το look με ένα t-shirt σε μπλε απόχρωση. Συνδυάζεται ιδανικά με το μαύρο και είναι ό,τι πρέπει για τις μουντές Χειμωνιάτικες μέρες.


Jessica Biel:

Ένα μαύρο παντελόνι σίγουρα έχεις. Αν τώρα είσαι στη φάση που αναρωτιέσαι πως θα το κάνεις να δείχνει επίκαιρο και πως θα του δώσεις νέα πνοή δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο look της Jessica. To απλό μαύρο παντελόνι συντροφεύει ιδανικά τις κλασσικές μπότες ιππασίας ενώ ένα πουλόβερ με διακριτική λάμψη αναβαθμίζει στο λεπτό όλο το σύνολο. Όσο για το box clutch; Αναμφισβήτητα είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά! (Σημείωση: Μην παραλείψεις να προσέξεις το t-shirt που κάνει μια διακριτική μεν - στυλιστικά ολόσωστη δε εμφάνιση κάτω από το πουλόβερ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!)

Julianne Moore:

Εδώ έχουμε την περίπτωση που θέλεις να κάνεις "dress down" τη θηλυκή μπλούζα με τα βολάν ή να κάνεις "dress up" τα flat χειμωνιάτικα μποτάκια σου. Όπως και να το δεις το νόημα παραμένει ίδιο: χρησιμοποιώντας το δερμάτινο παντελόνι ως βάση μπορείς να ταιριάξεις ιδανικά δύο κατά τα άλλα στυλιστικά ανόμοια κομμάτια και να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα χωρίς "παραφωνίες" και λάθη.

Rooney Mara:

Αυτή η εμφάνιση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των θαυμαστών της less - is - more φιλοσοφίας. Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία αυτή και απεχθάνεσαι το layering και οτιδήποτε "βαραίνει" τα σύνολά σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στο σωστό statement παλτό. Τι εννοούμε με τον όρο "σωστό" θα ρωτήσεις... "Σωστό" λοιπόν είναι το παλτό που είναι ζεστό χωρίς να σε "καταπίνει"και ταυτόχρονα έχει και κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει. Στην περίπτωση της Rooney Mara, το twist δεν είναι άλλο από την "Α" γραμμή του παλτό και τον γιακά του αλλά στην αγορά μπορείς να βρεις εξισου ενδιαφέρουσες επιλογές σε πιο έντονες αποχρώσεις ή σε πιο minimal ή girly φόρμες.

http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ