2013-01-29 22:04:31
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΧΑΪΝΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΤΟ ESPN *PHOTOS*
Το ESPN δημιουργεί τέσσερα ξεχωριστά ντοκιμαντέρ με την ονομασία σε «Basketball Capitals» συνεργασία με την Ευρωλίγκα και την Turkish Airlines.

Χάινς, Σπανούλης και Πρίντεζης πήραν μέρος στα γυρίσματα.

Η Αθήνα και ο Πειραιάς είναι ο τελευταίος σταθμός του συνεργείου παραγωγής του ESPNA μετά τη Μαδρίτη, το Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος, Κάιλ Χάινς, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (29/12) στην Πλάκα και μίλησε για την πόλη ενώ περπάτησε στα στενά μαζί με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κώστα Τσαρτσαρή.

Στη άνθρωποι του ESPN βρέθηκαν στο ΣΕΦ και μίλησαν με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη. Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ μίλησαν επίσης ο Αργύρης Καμπούρης ως υπεύθυνος των Ακαδημιών, μικροί αθλητές του συλλόγου και ο Παναγιώτης Φασούλας ως παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην Δήμαρχος Πειραιά.

Τα γυρίσματα θα έχουν συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη (31/1) στο ΣΕΦ, αλλά και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ