2012-03-29 01:07:05
Φωτογραφία για Ξεπούλημα Παραλιών με FastTrack
Την παραλία Αφάντου θα την πουλήσουν, θα γίνει ιδιωτική για να πληρωθούν τα χρέη των Ολυμπιακών Αγώνων του Σημίτη (που αν και έπαιρνε μυστικά δάνεια από την Goldman Sachs ήθελε και Ολυμπιακούς, τρομάρα του). Εμείς από τους Ολυμπιακούς δεν είδαμε δεκάρα (για την ακρίβεια τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχουμε δει κάποιο σοβαρό έργο στην Ρόδο. Μας έκαναν βέβαια διαπλάτυνση την Ρόδου-Λίνδου!!!) . Σε 2-3 χρόνια θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πρόσβαση σε αυτήν από τους Ροδίτες - θα είναι μόνο για όσους μένουν στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία που θα χριστούν εκεί. Το ίδιο θα γίνει και στο Πρασονήσι.

Το ερώτημα είναι, εμείς σαν Ροδίτες, τι όφελος θα έχουμε από το ξεπούλημα;; Γιατί αν περιμένετε να βρείτε δουλεία στα ξενοδοχεία αυτά θα απογοητευθείτε : Μισθοί 200€ σας περιμένουν. Όσο για τα έργα, θα έρθουν συνεργεία από Βουλγαρία και Ρουμανία.

Με άλλα λόγια : Αντίσταση για να ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ από το κεντρικό κράτος. Αν είναι κάποιος να την πουλήσει, ας είμαστε εμείς οι Ροδίτες και ας μοιράσουμε τα κέρδη!!! Έτσι κι αλλιώς σε εμάς ανήκει και όχι σε κάποιο απρόσωπο κεντρικό κράτος – κατακτητή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ