2013-02-14 07:15:06
Φωτογραφία για Aποζημίωση ρεκόρ 910.000 στερλίνων για τον Mr. Bean!
Ο Rowan Atkinson γνωστός ως Mr. Bean στην οθόνη, αλλά και ως αμετανόητος λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων και της ταχύτητας στη ζωή, κατέρριψε κάθε ρεκόρ ασφαλιστικής αποζημίωσης στη Βρετανία, καθώς η επισκευή της McLaren F1 μετά το… δεύτερο τρακάρισμά της κόστισε 910.000 στερλίνες (περίπου 1,068 εκ. ευρώ).

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο Rowan Atkinson τράκαρε την McLaren F1 τον Αύγουστο του 2011, όταν, οδηγώντας σε αυτοκινητόδρομο της χώρας του, έχασε τον έλεγχο και "καρφώθηκε" σε ταμπέλα.

Ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο, ενώ o “τραυματισμός” της F1 ήταν τέτοιας έκτασης που πήρε τέσσερις εβδομάδες στους μηχανικούς για να αξιολογήσουν τις βλάβες.

Όσο για τη διαδικασία επισκευής, χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος προκειμένου το εξωτικό supercar να βρεθεί ξανά στα χέρια του ιδιοκτήτη του με τίμημα 910.000 στερλίνες για την ασφαλιστική εταιρεία, ποσό τριπλάσιο από την μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει δοθεί ποτέ σε αντίστοιχη περίπτωση στη Βρετανία.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο ατύχημα του Mr. Bean με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καθώς το 2009 είχε συγκρουστεί μετωπικά με ένα Rover Metro.

Πηγή: auto.in.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ