2013-02-16 00:39:03
Φωτογραφία για Μπερλουσκόνι: «Μικρός άρμεγα αγελάδες»
Με ευχάριστη διάθεση εμφανίστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπροστά σε δημοσιογράφους και... μέλη της Εθνικής Αγροτικής Συνομοσπονδίας Coldiretti, καθώς αποκάλυψε και προσωπικές πτυχές της ζωής του.

«Ομολογώ ότι κι εγώ έχω υπάρξει αγρότης. Όταν ήμουν επτά ετών για να συντηρήσω την οικογένειά μου, άρμεγα αγελάδες. Καλλιεργούσα και τη γη, μια και ο πατέρας μου που ήταν αντιφασίστας είχε διαφύγει (κατά τον πόλεμο) στην Ελβετία», δήλωσε ο Καβαλιέρε.

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια, τα οποία έγιναν ακόμα πιο τρανταχτά όταν ο Μπερλουσκόνι τους αφιέρωσε ένα από τα κλασικά του ανέκδοτα διάρκειας σχεδόν έξι λεπτών!

Πρωταγωνιστής της ιστορίας του ήταν φυσικά ο ίδιος, ένας αγρότης, αλλά και ένας συνδικαλιστής της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής ομοσπονδίας, Cgil. Συνοπτικά το ανέκδοτο είχε να κάνει με τον Μπερλουσκόνι ο οποίος έδωσε ευφάνταστες ιδέες στον αγρότη οι οποίες διευκόλυναν κατά πολύ τη ζωή του
. Μόνο που ακριβώς επειδή οι προτάσεις του Καβαλιέρε ήταν τόσο καλές και ο αγρότης ολοκλήρωσε τις εργασίες του στο μισό χρόνο, επέστρεψε πιο νωρίς στο σπίτι του με αποτέλεσμα να βρει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν συνδικαλιστή της Cgil Ο πρόεδρος του Λαού της Ελευθερίας μάλιστα, πριν ολοκληρώσει το ανέκδοτό του, απευθύνθηκε στους ανθρώπους που τον παρακολουθούσαν με αμείωτο το ενδιαφέρον, ρωτώντας τους αν μπορούν να φανταστούν με ποιον απατούσε η γυναίκα του αγρότη τον σύζυγό της. Ενας άνδρας λοιπόν απάντησε «την βρήκε με τον Μπερλουσκόνι!» και τότε ο Καβαλιέρε του απευθύνθηκε με αυστηρό ύφος «τι είπατε; Μη το επαναλάβετε αυτό, γιατί εγώ είμαι κάποιος που πάνω από όλα υποστηρίζω την αξία της φιλίας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ