2013-02-21 00:54:47
Φωτογραφία για «ΕΔΕΣΕ» ΜΕ ΝΤΙΑΚΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟ Ο ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ!
Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ βρήκε από την πρώτη στιγμή την... παρέα του στο Ρέντη. Ο Γκανέζος που είναι εν αναμονή των εγγράφων του «έδεσε» με τους Ντρισά Ντιακιτέ και Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο Μπόατενγκ ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και στην προπόνηση της Τετάρτης περιμένει το αργότερο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου να έχει τα χαρτιά που απαιτούνται για να μπορέσει να πάρει και επίσημα το ΟΚ και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Γκανέζος εθεάθη σε αρκετές ασκήσεις να είναι μαζί με τον Ντιακιτέ και τον Πίνο με τους οποίους τα έλεγε και σε πολύ καλό κλίμα ενώ από κοντά του τον είχε και ο Μοντέστο.

Φαίνεται πως ο διεθνής μέσος «έδεσε» πολύ γρήγορα με ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων, που έτσι και αλλιώς τον είχαν υποδεχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τρίτη, οπότε και είχε κάνει την πρώτη του προπόνηση με όλη την ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Μπόατενγκ τώρα ανυπομονεί να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού προκειμένου να βοηθήσει το μέγιστο δυνατό τη νέα του ομάδα και τον Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ