2013-02-23 08:16:22
Φωτογραφία για Στη ΦΙΦΑ για Σορεντίνο
Αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση του Στέφανο Σορεντίνο στα... άκρα είναι στην ΑΕΚ, αφού μετά την αδιάφορη στάση της ιταλικής Ομοσπονδίας και της Κιέβο, αναμένεται να προβούν σε καταγγελία στην ΦΙΦΑ.

Η Ένωση διεκδικεί ένα αρκετά σημαντικό ποσό από την παραχώρηση του Σορεντίνο στην Παλέρμο, αφού διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης 20%. Ωστόσο παρά τις ειδοποιήσεις της τόσο προς την Κιέβο από την οποία και διεκδικεί τα χρήματα (περίπου 600.000 ευρώ), όσο και προς την ιταλική ομοσπονδία, δεν έχει λάβει ακόμα καμία απολύτως απάντηση.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βέβαια δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την υπόθεση και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν την δικαστική οδό για να δικαιωθούν. Ήδη έχουν δώσει άλλωστε εντολή σε δικηγόρο για να συντάξει τα σχετικά έγγραφα, ώστε να σταλούν στην παγκόσμια ομοσπονδία και ακολούθως στο CAS (ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο). Σε περίπτωση πάντως που οδηγηθεί τελικά στη ΦΙΦΑ η υπόθεση, τότε είναι αρκετά πιθανό να «τραβήξει» αρκετά, κάτι που δεν συμφέρει καθόλου την ΑΕΚ, η οποία έχει άμεση ανάγκη από ρευστό.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ