2013-02-23 20:24:24
Φωτογραφία για Οι «εκλεκτοί» Μίτσελ για Άρη
Ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το πως θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη. Ποιά είναι τα φαβορί για το αρχικό σχήμα.

Ο Κάρολ δεν έβγαλε τόσο θετικό πρόσημο με την Λεβάντε, οπότε ίσως ο Μέγιερι πάρει ξανά φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια για τον αγώνα του Καραϊσκάκη με τον Άρη, εκτός και εάν ο Μίτσελ θέλει να στηρίξει τον Βορεϊοιρλανδό. Δεξί μπακ ο Παπάζογλου, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Σιόβας και στο αριστερό της άκρο ο Χολέμπας.

Στον άξονα επικρατέστεροι είναι οι Φέισα, Μανιάτης και Ιμπαγάσα, στα δύο άκρα οι Αμπντούν και Βλαχοδήμος και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Μήτρογλου ή Τζιμπούρ. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και βασικός ή έστω να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μασάντο.

Ο Μίτσελ από μέρους του διευκρίνισε στους παίκτες του ότι θέλει από εκείνους το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Περιμένει να αγωνιστούν πολύ καλά, να τα δώσουν όλα και να ευχαριστήσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας με μία νίκη, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα και ενώ ακολουθεί και το Κύπελλο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ