2013-03-12 21:35:42
Φωτογραφία για Ο Kobayashi στη Ferrari!!!
Η απουσία του Kamui Kobayashi από το φετινό grid της Formula 1 στεναχώρησε πολλούς καθώς ο Ιάπωνας έχει φανατικό κοινό και στην Ελλάδα.

Η είδηση, ωστόσο, της ένταξής του στο δυναμικό της Ferrari όπου θα στελεχώσει την ομάδα που θα λάβει μέρος στην κατηγορία GT του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC), αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για τον ίδιο αλλά και τους ανά τον κόσμο φανατικούς υποστηρικτές του.

«Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος της οικογένειας της Ferrari», δήλωσε ο 26χρονος πιλότος που αγωνίστηκε σε 60 Grand Prix της Formulal 1 με τις Toyota και Sauber, έχοντας ως καλύτερο αποτέλεσμα την 3η θέση στο ιαπωνικό Grand Prix του 2012.

«Θα είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε αγώνες αντοχής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία μου με την AF Corse και ελπίζω ότι μπορώ να παλέψω για τον τίτλο μαζί με τους team-mates. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, γνωρίζοντας ότι μπορώ να υπολογίζω στην υποστήριξη των υποστηρικτών μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Ferrari γι' αυτήν την ευκαιρία και τέλος θα ήθελα να αφιερώσω αυτήν τη νέα μου περιπέτεια στην πατρίδα μου που πέρσι τέτοιες μέρες βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του μεγάλου σεισμού», πρόσθεσε ο πρώτος Ασιάτης οδηγός αγώνων στην ιστορία της Scuderia.

Τον Kobayahsi καλωσόρισε στη Ferrari, o επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali.

Βy: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ