2013-03-14 16:26:19
Φωτογραφία για Εξόντωσαν τον Σαλπιγγίδη!
Εξαντλώντας κάθε όριο αυστηρότητας η Πειθαρχική Επιτροπή «καρατόμησε» τον Σαλπιγγίδη επιβάλλοντας τιμωρία έξι αγωνιστικών για μια χειρονομία που σηκώνει ακόμα αμφιβολίες.Έφεση από ΠΑΟΚ!

Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μούντζα του Σαλπιγγίδη στο ματς με τονΠλατανιά περιείχε το video με την κίνηση τουΛουίς Ντιόγκο του Ολυμπιακού που δεν τιμωρήθηκε, όμως, ο αρχηγός του δικεφάλου δεν είχε το αποτέλεσμα καθώς τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές.

Οι δικηγόροι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ,Μαυρομάτης και Μπίρδας έδειξαν το videο στηνΠειθαρχική Επιτροπή της Super League, όπου οΝτιόγκο του Ολυμπιακού μουντζώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και δεν είχε τιμωρηθεί.

Επίσης, οι νομικοί σύμβουλοι του ΠΑΟΚ ανέφεραν ότι οι αρμόδιοι για να κρίνουν είναι οι αθλητικοί δικαστές, ποντάροντας ότι θα κρίνουν την κίνηση Σαλπιγγίδη ως ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ έγινε λόγος για το τι είναι τελικά η μούντζα βάσει αποφάσεων κι από τα ποινικά δικαστήρια. Η ποινήθα ανακοινωθεί σε λίγο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας.


Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να τιμωρήσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με 6 αγωνιστικές και 200 ευρώ πρόστιμο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τις διατάξεις των άρθρων 7, 8 και 10 του Πειθαριχκού Κώδικα της ΕΠΟ και ειδικότερα της παρα. 4 περ. Ε «Για την αυτοδίκαιη τιμωρία των ποδοσφαιριστών με ποινές αποκλεισμού και χρηματικές ποινές..., αρκεί η γνώση του αρχηγού της ομάδας που υπογράφει το Φ.Α. χωρίς να είναι αναγκαία η κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων του αρμοδίου οργάνου. Με την υπογραφή και μόνο τού .Φ.Α από τον αρχηγό της ομάδας, υφίσταται αμάχητο τεκμήριο και γνώση χωρίς ανταπόδειξη της ποινής».

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως στην δευτεροβάθμια της ΕΠΟ θα πέσει η τιμωρία, αν δεν γίνει ούτε την προσεχή Τετάρτη τότε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ χάνει τα τέσσερα επόμενα ματςτου πρωταθλήματος αλλά και τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου και θα επανέλθει στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ