2013-03-16 19:01:27
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Χειρουργήθηκε ο Σεϊταρίδης
Σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο υποβλήθηκε σήμερα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών σε περίπου 3 εβδομάδες θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Η επέμβαση στο πόδι του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ κι αρκετό καιρό.

Ο 31χρονος άσος εκτός από την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα χάσει επίσης και τον αγώνα της 30ης Μαρτίου με τον Πλατανιά (27η αγωνιστική) κι εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει είτε στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, είτε στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις ο Φάμπρι στην κατάρτιση της αποστολής για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Βιτόλο, ο τραυματίας Σεϊταρίδης, οι ανέτοιμοι Τοτσέ και Κουίνσι, ο Μπαρμπαρούσης που αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Νέας Ζηλανδίας, καθώς και οι νεαροί Ταμπάκης, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ