2013-04-07 22:27:03
Φωτογραφία για Kαταγγελία της Παναχαϊκής για τρομοκρατία!
"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της και στους προπονητές της για την καθαρή νίκη απέναντι σε έναν αδικαιολόγητα ντοπαρισμένο αντίπαλο όπως ήταν σήμερα η Αναγέννηση Γιαννιτσών .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τον Διοικητή Ασφαλείας Γιαννιτσών κ. Περδικάρη , τους άνδρες Ασφαλείας των Γιαννιτσών και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι βοήθησαν στο να φύγουν οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας σώοι και αβλαβείς μετά τα αδικαιολόγητα επεισόδια τα οποία δημιούργησαν ο πρόεδρος των Γιαννιτσών μαζί με αγνώστους που φορούσαν κουκούλες και οι οποίοι κτύπησαν τους ποδοσφαιριστές μας και κυρίως τον Καραμανλή αλλά και τους προπονητές και συνοδούς της ομάδας μας οι οποίοι αμύνθηκαν.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα γιατί η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχει φιλοξενηθεί με τον ιδανικότερο τρόπο στην Πάτρα και ειδικά η οικογένεια του Προέδρου και συγκεκριμένα ο γιός του είχε νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με φροντίδα της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν αντιλαμβάνεται γιατί υπήρξε αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά και ελπίζουμε να μην έχει σχέση με άλλες ομάδες οι οποίες θα έρθουν στην Πάτρα".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ