2013-04-11 15:56:02
Φωτογραφία για Αερογέφυρα σωτηρίας για νεαρή Αμερικανίδα
Μια αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε χθες βράδυ σε ελάχιστη ώρα προκειμένου να διασωθεί νεαρή 21 χρόνων Αμερικανίδα που έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στο νησί της Σαντορίνης.

Η Αμερικανίδα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με κρανιο εγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως μετά τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί ειδοποίησαν το Υγειονομικό αεροσκάφος να την μεταφέρει στην Κρήτη. Ο Γιάννης Γρατσίας

μαζί με τον επιμελητή γιατρό του ΚΥ κ. Γιαννόπουλο Ευγένιο και τον διασώστη του ΕΚΑΒ κ. Καβγαλάκη Γιώργο αναγκάστηκε να πετάξει μέσα στη νύχτα σε πολύ μικρό ύψος καθώς η κατάσταση της Αμερικανίδας δεν επέτρεπε να συμπιεστεί η καμπίνα του αεροσκάφους. Η όλη αποστολή στέφθηκε με επιτυχία καθώς μισή ώρα αργότερα το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Η νεαρή Αμερικανίδα μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείου του Ηρακλείου όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας καθώς και στον ήρωα πιλότο μας ο οποίος για άλλη μια φορά αψήφησε τον κίνδυνο και με μια παράτολμη πτήση πέτυχε τον αντικειμενικό του σκοπό που ήταν η έγκαιρη μεταφορά ενός νέου ανθρώπου σε Νοσοκομείο για να σωθεί η ζωή του.

neasantorinis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ