2013-04-19 22:04:29
Φωτογραφία για Συλληφθέντες επιστάτες της Mανωλάδας: «Ήμασταν σε αυτοάμυνα - Ήρθαν κρατώντας ρόπαλα και ξύλα και τους επιτέθηκαν!
Δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση και βρίσκονταν σε αυτοάμυνα. Αυτό θα υποστηρίξουν, όπως γίνεται γνωστό, οι τρεις επιστάτες οι οποίοι συνελήφθησαν για την επίθεση με όπλα κατά αλλοδαπών στη Μανωλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ, αλλά και τα όσα δήλωσε συνήγορος υπεράσπισης σε τηλεοπτικό σταθμό (Σκάι), οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι εκείνη τη μέρα βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή μαζί με Αιγύπτιους εργάτες οι οποίοι εργάζονται στα φραουλοχώραφα, ως επιστάτες.

Οι δύο όμως από αυτούς αναφέρουν ότι ο 29χρονος που συνελήφθη δεν βρισκόταν καν στο σημείο.

Επίσης γίνεται γνωστό πως σημαντικό σημείο της υπερασπιστικής τους γραμμής θα είναι ότι οι μετανάστες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο, παρόλο που τους είχαν διώξει από τη δουλειά, διότι δεν παρείχαν, όπως λένε, το έργο που οι ίδιοι επιθυμούσαν.

Υποστηρίζουν ακόμα ότι οι αλλοδαποί έφθασαν στο σημείο με άγριες διαθέσεις, κρατώντας ρόπαλα και ξύλα και τους επιτέθηκαν. Τότε, ο ένας από τους συλληφθέντες, τράβηξε την καραμπίνα και άνοιξε δύο φορές πυρ προς το έδαφος με αποτέλεσμα να εξοστρακιστούν τα σκάγια και να χτυπήσουν τους μετανάστες.

Πηγή: news247
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφές - Ολυμπιακός 74-73...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφές - Ολυμπιακός 74-73...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ