2013-04-20 23:57:44
Φωτογραφία για ΤΡΕΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΥΣ!
Χορός, συνθήματα και τρελά πανηγύρια συνόδευσαν την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Φιλίποφ ο οργανωτής της κερκίδας, «γουρλής» ο μικρός Χριστοφιδέλης, που συμμετείχε στο γλέντι στα αποδυτήρια.

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στήθηκε στο γήπεδο της Βόχας μετά το τέλους του 4ου τελικου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό, με τον Δημήτρη Καζάζη και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος του συλλόγου.

Η αρχή έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου μία αγκαλιά παίκτες και τεχνικό επιτελείο, χόρευαν για την κατάκτηση του τίτλου. Στην συνέχεια, το γλέντι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, όπου όλοι φόρεσαν τα... εοραστηκά, κόκκινα μπλουζάκι, όπου μπροστά έγραφαν «Love me 3 times» και πίσω «Πρωτάθλημα, Κύπελλο, League Cup 2012-13».

«Εεεεε,οοοοοο, πρωτάθλημα και κύπελλο στον Ολυμπιακό», «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό…» και «αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο στον Ολυμπιακό» ήταν τα συνθήματα που είχαν την... τιμητική τους ενώ στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τους μισούς να φωνάζουν «πρωτάθλημα» και τους άλλους να... απαντούν «Κύπελλο».

Εκεί βρέθηκε και ο μικρός γιος του Κώστα Χριστοφιδέλη, που συμμετείχε στα πανηγύρια. Ο Ντίμα Φιλίποφ ανέλαβε ρόλο οργανωτή με τα συνθήματα, ενώ Χριστοφιδέλης αρνήθηκε να τραγουδήσει και πάλι Καρρά, ενώ τόνισε πως ο γιος του είναι το γούρι του, αφού μαζί του δεν έχει χάσει ποτέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ