2013-04-21 13:00:14
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΖΑΣ : ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στόχος του Πανιωνίου στο σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι να κάνει το παιχνίδι του αλλά και να… χαλάσει τη γιορτή των ερυθρόλευκων για τον τίτλο, σύμφωνα με τον Βασίλη Μπούζα.

Ο παίκτης του Πανιώνιου μίλησε στην κάμερα της «Nova» για τη φετινή σεζόν και το μυστικό της επιτυχίας των «κυανέρυθρων», τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τις εντυπώσεις του από τους ερυθρόλευκους, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος μίλησε για:

Τη φετινή σεζόν: «Μένει μια γλυκιά γεύση. Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε το καλό ξεκίνημα που κάναμε και ίσως όλοι θα θέλαμε να έχουμε μια μεγαλύτερη συνέχεια σ' αυτό. Τα προβλήματα όμως από την αρχή της χρονιάς ήταν αρκετά και αυτό που κάναμε όμως ήταν πολύ καλό. Ήμασταν μέσα στο στόχο μας όλη τη χρονιά, να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Το κάναμε και πιστεύω ότι η χρονιά είναι καλή για εμάς».


Το αν πίστεψαν οι παίκτες πως μπορούσαν για κάτι παραπάνω με βάσει την εικόνα στον πρώτο γύρο: «Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούσε η ομάδα μου να είναι στα πλέι οφ. Από τη στιγμή που σώσαμε όμως την ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι».

Το μυστικό της επιτυχίας: «Η αρχή της σεζόν, στην προετοιμασία. Οι άνθρωποι που είχαμε δίπλα μας και από την αρχή με τον κύριο Ελευθερόπουλο, αλλά και όταν ανέλαβε ο κύριος Παναγόπουλος. Κατάφεραν και μας κράτησαν προσηλωμένους στο έργο μας. Μας έβαλαν σ' ένα «τρυπάκι» του να κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας, ως επαγγελματίες και να σώσουμε την ομάδα. Αυτό κάναμε. Μπορεί να είχαμε προβλήματα, μπορεί να ήρθαν στραβές στιγμές και να σκεφτόμασταν και εμείς κάποια πράγματα που θα θέλαμε να έχουμε σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά πάντα στόχος μας ήταν να σωθεί η ομάδα».

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Για τον Ολυμπιακό είναι γιορτή. Πανηγυρίζει το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Εμείς δεν έχουμε άγχος, πάμε εκεί να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να κοντράρουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Αν έρθει κάποιο θεμιτό αποτέλεσμα, καλώς, αν δεν έρθει δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα. Εμείς τη μπάλα μας θα παίξουμε, να το χαρούμε, όπως θέλουμε να χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι και να πάνε όλα καλά και να φύγουμε υγιείς από το γήπεδο».

Το αν μπορεί ο Πανιώνιος να χαλάσει τη γιορτή: «Πιστεύω ότι μπορεί να τη χαλάσει, γιατί κυρίως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι δεν έχει τόσο μεγάλο κίνητρο. Αυτή η μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες του έχει προκαλέσει εφησυχασμό. Μπορεί να το κάνει αυτό. Θα πάμε εκεί, θα παίξουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει».

Τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Με το πιο ποιοτικό ρόστερ, με το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, απλά πιστεύω ότι οι τόσοι πολλοί καλοί παίκτες που έχει στο ρόστερ του δεν βγάλανε σε ντέρμπι τα ψυχικά αποθέματα και το πάθος που έπρεπε να βγάλουνε, έτσι ώστε να μπορέσει να ευχαριστηθεί και ο κόσμος τους νίκες και να πανηγυρίσει γκολ και θέαμα. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί το πρωτάθλημα που πήρε με τόση μεγάλη διαφορά βαθμών και την προσπάθεια που κάνει στο Κύπελλο για να φτάσει στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούσε να έχει ένα «κλικ» παραπάνω σε απόδοση».

Τον κόσμο του Πανιωνίου: «Ο κόσμος είδε μια πολύ καλή προσπάθεια, το εκτίμησε, ήρθε στο γήπεδο. Ήταν δίπλα μας σε μεγάλο βαθμό. Χειροκρότησε στα καλά, χειροκρότησε στα δύσκολα, μας στάθηκε. Βέβαια, ο κόσμος πάντα έχει αυστηρό κριτήριο. Πάντα θέλει να βλέπει την ομάδα του καλύτερη, αλλά πιστεύω ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια φέτος. Έπαιξαν πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι το καλό για τον Πανιώνιο. Ότι θα μπορεί να σταθεί να βάλει τα θεμέλια σ' αυτά τα παιδιά για να συνεχίσει για αρκετά χρόνια αυτή την πορεία και να γίνετε περισσότερο ανοδική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Original 21: Κάθαρση παντού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Original 21: Κάθαρση παντού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ