2013-04-21 21:43:20
Φωτογραφία για Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ 2-1
Με δύο γκολ του Μπακασέτα (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) ο Αστέρας νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ και έφτιαξε την ψυχολογία του ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου. Σώθηκαν λόγω της ήττας της ΑΕΚ οι Κρητικοί που προηγήθηκαν.

Ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε ένα σχήμα με πολλούς αναπληρωματικούς αφού ήθελε να προφυλάξει παίκτες ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου και να φρεσκάρει την ομάδα του. Ο ΟΦΗ είχε μεν τις απουσίες των Παπάζογλου, Λαμπρόπουλου και Κουτσιανικούλη αλλά το πιο ισχυρό κινητρό του τον βοήθησε να παίξει καλύτερα στο πρώτο μέρος και να προηγηθεί με το ξερό σουτ του Μακρή στο 13'.

Ο Αστέρας έδειξε να αιφνιδιάζεται αρχικά και με διαδοχικές εσωτερικές αλλαγές επιχείρησε να πατήσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γουναρίδη. Παρά την πίεσή του όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά κινδύνευσε στην κόντρα από το δαιμόνιο Περογαμβράκη. Μόνο από το φάουλ του Κάφα στο δοκάρι έκαναν αισθητή την παρουσία τους οι Αρκάδες.


Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε μία τελείως διαφορετική ιστορία. Οι αλλαγές του Τσιώλη (Λένσε και Πολ) και το 4-4-2 έκαναν τον Αστέρα σαφώς πιο επικίνδυνο πράγμα που το αποδεικνύουν οι δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που έχασε ο Καλαντζής. Χρειαζόταν ο άνθρωπος που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Μπακασέτα ο οποίος σκόραρε δις και χάρισε στην ομάδα του μία σημαντική νίκη γοήτρου.

Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης (Κάντο 46'), Κοντοές, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Κάφα (Μπακασέτας 72'), Ναβάρο, Ράγιος, Καλαντζής, Εγκόν (Λέτσε 46')

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζορμπάς, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μακρής, Βερόν, Μπανούσης (Μπούρμπος 54'), Κάνουλας (Καπουράνης 76'), Περογαμβράκης, Βιτώρος (83' Κυζιρίδης)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ