2012-04-03 06:24:22
Φωτογραφία για Γκολάρες τίτλου! (vid)
Πεντάλεπτο – φωτιά και δυο απίστευτα γκολ από Βαλέντσια (81'), Γιανγκ (86') έφεραν την Γιουνάιτεντ στο +5 από τη Σίτι και τον τίτλο πιο κοντά.

Προσπάθησε η Μπλάκμπερν (0-2) που παραμένει σε δύσκολη θέση

Η παράδοση συνεχίστηκε, η Μπλάκμπερν για έκτο διαδοχικό ματς δεν μπόρεσε να κερδίσει την Γιουνάιτεντ, η οποία με δυο γκολάρες των Βαλέντσια, Γιανγκ κατάφερε σε ένα πεντάλεπτο να περάσει νικηφόρα 2-0 από το Ίγουντ Παρκ. Η εξαιρετική παρουσία του Ντε Χέα και η ποιότητα της ομάδας του Φέργκιουσον έγειραν την πλάστιγγα υπέ των «κόκκινων», οι οποίοι έδειξαν πως δεν αφήνουν κανένα... δώρο να πάει ανεκμετάλλευτο. Βέβαια, η αποστολή της μόνο εύκολη δεν ήταν, αφού οι Ρόβερς ήθελαν βαθμούς για να φύγουν από το όριο της επικίνδυνης ζώνης και να ανασάνουν ελεύθερα.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και στο 11' είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως η προβολή του Τσιτσαρίτο βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια το έσωσε ο Ρόμπινσον
. Ανοιχτό ματς και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στο 17' να ανοίξουν το σκορ, όμως το εξαιρετικό πλασέ του Χόιλετ έβγαλε ο Ντε Χέα. Μετά το 20' ο ρυθμός, η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία, ενώ η Μπλάκμπερν φρόντισε να μην απειλείται. Βέβαια, στο 45' οι Ρόβερς είχαν δυο μεγάλες φάσεις, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο έδειξε πως η άσχημη εικόνα του ανήκει στο παρελθόν, αφού αντέδρασε εξαιρετικά στο σουτ του Όλσον και στην κεφαλιά του Χάνλεϊ.

Πιο δυνατά η Γιουνάιτεντ στην επανάληψη, ο Ρούνεϊ στο 55' έχασε καλή ευκαιρία, ενώ και στο 57' ο Ράφαελ δεν μπόρεσε να απειλήσει. Γρήγορος ρυθμός, όμως χωρίς φάσεις με τον Φέργκιουσον να έχει περάσει από το 60' τον Γουέλμπεκ, αλλά και τον Γιανγκ από το 79' κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα. Η κίνηση ματ όμως ήρθε στο 81' από τα πόδια του Βαλέντσια και μια σουτάρα με απίστευτα φάλτσα από τα πλάγια έφερε το πολυπόθητο γκολ στο 81'. Η Μπλάκμπερν δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αφού πέντε λεπτά αργότερα, ο Γιανγκ έκλεψε τη δόξα του συμπαίκτη του και με ένα απίστευτο γκολ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0.

Ενδεκάδες:

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον,Μάρτιν Όλσον, Νταν, Ορ, Χάνλεϊ, Λόου, Πέντερσεν, Ενζονζί, Μάρκους Όλσον, Αγιεγκμπένι, Χόιλετ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Φέρντιναντ, Εβρά, Έβανς, Ράφαελ, Τζόουνς (63’ Γκιγκς), Κάρικ, Βαλέντσια, Σκόουλς (79’ Γιανγκ), Ρούνεϊ, Ερνάντες (61’ Γουέλμπεκ)
gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ