2013-05-10 17:12:10
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΕ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ρούντι Φερνάντεθ, Έραζεμ Λόρμπεκ, Μαρσελίνιο Χουέρτας και Άντε Τόμιτς αποθέωσαν μιλώντας στο "gazzetta.gr" τον MVP της φετινής Ευρωλίγκας, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά Λίγες ώρες πριν το Clásico τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα (Χουέρτας, Τόμιτς, Λόρμπεκ) και ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης (Ρούντι Φερνάντεθ) μίλησαν για την ανάδειξη του Βασίλη Σπανούλη σε MVP της φετινής Ευρωλίγκας.

Άντε Τόμιτς

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Εδώ και χρόνια παίζει εξαιρετικά στο επίπεδο της Ευρωλίγκας και θέλω να τον συγχαρώ γιατί είχε μια πολύ καλή σεζόν και οδήγησε την ομάδα του στο Final Four. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τον σταματήσεις. Παίζει πολλά πικ εν ρολ, είναι εξαιρετικός επιθετικά και είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Εμείς παίξαμε δύο φορές μαζί τους φέτος και αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε το σκοράρισμα του χαμηλά. Επίσης κοιτάξαμε να σταματήσουμε το πικ εν ρολ του, αλλά και δεν τον αφήσαμε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του».


Έραζεμ Λόρμπεκ

«Είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και είναι πολύ έμπειρος. Είναι επίσης καλός χαρακτήρας και όπου και εάν έχει παίξει έχει κάνει την ομάδα του καλύτερη. Αξίζει το βραβείο του πολυτιμότερου καθώς έφερε την ομάδα του ως το Final Four, είχε πολύ καλή σεζόν και είναι ένας ηγέτης».

Μαρσελίνιο Χουέρτας

«Είναι παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό. Ό,τι και εάν συμβαίνει στην ομάδα του, ιδιαίτερα στην επίθεση, περνάει από τα χέρια του και μάλιστα στα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα και στα κρίσιμα ματς μέσα σε μια σεζόν».

Ρούντι Φερνάντεθ

«Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη. Παίζει πολύ καλά στον Ολυμπιακό, είναι ένας από τους καλύτερους στο να τελειώνει τις φάσεις πηγαίνοντας δυνατά προς το καλάθι, παίζει πάντα στο 100%, σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα με το ποιον αντίπαλο έχει απέναντι του. Είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα, είναι ο MVP, συγχαρητήρια και πραγματικά είναι πολύ καλός παίκτης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ