2013-05-21 04:45:04
Φωτογραφία για Η Lexus «φτιάχνει» το IS F
Το τμήμα (TRD) της Toyota θέλησε να προσφέρει για το IS F της Lexus, ένα πακέτο επιπλέον εξοπλισμού, στο... πλαίσιο της βελτίωσης κι αναβάθμισης, πάνω στην οποία εργάζεται, προκειμένου να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς λάτρεις της ταχύτητας.

Η αναβάθμιση του Lexus IS ήταν μια πρόκληση για το TRD (Toyota Racing Development ) της ιαπωνικής εταιρείας την οποία υλοποίησαν με μια νέα ειδική έκδοση, την F-Sport, η οποία διαθέτει περισσότερο εξωτερικό στιλ αλλά και αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά προς τέρψη των θιασωτών της σπορ οδήγησης.

Το Lexus IS F-Sport λοιπόν, θα φέρει έντονες πλαϊνές ποδιές, ανανεωμένους προφυλακτήρες, ένα ευδιάκριτο διαχύτη με διπλή εξάτμιση στον πίσω προφυλακτήρα και μια ενσωματωμένη αεροτομή στο πάνω μέρος. Επίσης το αγωνιστικό σύνολο θα συμπληρώνουν οι 19-ιντσών ζάντες αλουμινίου με 15 ακτίνες.

Όσον αφορά τώρα στο κομμάτι της οδικής συμπεριφοράς, το τμήμα TRD αναβάθμισε την ανάρτηση του μοντέλου τοποθετώντας σκληρότερα ελατήρια και αμορτισέρ (ρυθμιζόμενα), με αποτέλεσμα τη μείωση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος, το χαμηλότερο κέντρο βάρους και κατ επέκταση την αύξηση των ορίων πλευρικής πρόσφυσης (κράτημα).


Ως προς τα μηχανικά σύνολα, αυτά παραμένουν αμετάβλητα, έτσι η έκδοση IS250 θα παράγει 207 ίππους, η IS250, 223 και η IS350, 306 ίππους.

Προς το παρόν, ο επιπλέον αυτός εξοπλισμός είναι διαθέσιμος μόνο στην Ιαπωνία. Η τιμή συνολικά για ολόκληρη τη λίστα των τροποποιήσεων είναι λίγο πάνω από 9.500 ευρώ. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα και μεμονωμένων τροποποιήσεων, ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη.
autotriti.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ