2013-06-06 18:30:05
Φωτογραφία για Λ. Αυγενάκης: Η ΕΡΤ πρέπει να νοικοκυρευτεί
από το Γραφείο Τύπου

«Όχι απολύσεις αλλά σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού».

Συνέντευξη του Λευτέρη Αυγενάκη στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1» και την εκπομπή της δημοσιογράφου Κατερίνας Μηναδάκη «Σκάει... μύτη στις 6» την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013:

«Είναι μια δαπάνη έμμεση και άμεση για τον κάθε πολίτη. Άμεση διότι καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε ανταποδοτικό τέλος υπέρ ΕΡΤ περίπου 51€ για να συντηρείται αυτό το μεγάλο και πολυδάπανο οικοδόμημα της ΈΡΤ το οποίο περιλαμβάνει 6 τηλεοπτικά κανάλια, 10 ραδιόφωνα, 19 περιφερειακοί σταθμοί, περιοδικό και μια πολυπληθή ορχήστρα.

Θα σχολιάσω επίσης ότι είναι ένα ογκώδες δημιούργημα κατά βάση κομματικών παρεμβάσεων, όμως σήμερα, που συστηματικά και με συνέπεια υπηρετώ το νοικοκυρεμένο κράτος, είναι ανάγκη να περιορίσουμε την πολυδάπανη ΕΡΤ.

Η πρότασή μου είναι να υπάρχει, πέραν του κρατικού προϋπολογισμού, χρέωση υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ ΕΡΤ ανά οικογένεια και όχι ανά ρολόι της ΔΕΗ.

Θεωρώ ότι, επειδή ακριβώς οι εργαζόμενοι έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις, εφόσον αποφασίσουμε να βάλουμε μια τάξη στη πολυδάπανη και γιγαντωμένη ΕΡΤ, μπορούν δημοσιογράφοι και τεχνικοί να αξιοποιηθούν σε Υπουργεία ή υπηρεσίες που υπάρχουν ανάγκες. Μιλώ δηλαδή για σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, για νοικοκύρεμα και όχι για απολύσεις και κλείσιμο της ΕΡΤ»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ