2013-06-11 17:51:03
Φωτογραφία για Οι βουτυρομπεμπέδες που κυβερνάνε βουτυρομπεμπέδες...
Όλοι απορούμε ως που θα φτάσει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας, όλοι γκρινιάζουμε νυχθημερόν όπου σταθούμε και βρεθούμε για τα βάσανα που μας φόρτωσαν οι έξω και οι μέσα, όλοι περιμένουμε τη θρυαλίδα που θα προκαλέσει τη μεγάλη έκρηξη, αλλά... απλώς περιμένουμε.

Περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν αυτά που θα θέλαμε να κάνουμε εμείς αλλά δεν... μπορούμε. Η γενιά της μεταπολίτευσης και της μετα-μεταπολίτευσης καθώς και οι εικοσάρηδες-εικοσιπεντάρηδες, φαίνεται ότι δεν έχουμε δυνατά κύτταρα. Αυτές οι γενιές είναι οι γενιές του σοκολατούχου γάλακτος και του χάμπουργκερ. Που έχουν αντικαταστήσει κατά 90% το αίμα στις φλέβες μας και τους μύες μας. Οι ίδιοι βουτυρομπεμπέδες επίσης, μας κυβερνάνε. Και οι ίδιοι βουτυρομπεμπέδες είναι σε κομισιόν, δουνουτού, τράπεζες και λοιπά. Ο φαύλος κύκλος των γκόλντεν, σίλβερ και μπρούτζο-μπόυς δεν φαίνεται να τελειώνει. Οι βουτυρομπεμπέδες θα κάθονται στο σβέρκο των βουτυρομπεμπέδων για πολλές δεκαετίες ακόμα
. Μέχρι να δημιουργηθούν, λόγω ανέχειας πραγματικής οι καινούργιες γενιές των πληβείων και των εξαθλιωμένων με άγρια χέρια και μυαλό από το χωράφι και την οικοδομή. Όσο οι λογιστάδες θα μετράνε την ευημερία μιας χώρας με τα ψηφία και όχι με τα χαμόγελα των ανθρώπων, τόσο οι πολίτες του κόσμου - και όχι μόνο της Ελλάδας - θα υποφέρουν. Όσο οι πολίτες του κόσμου θα είναι υπήκοοι και όχι πολίτες, τόσο το χειρότερο για αυτούς. Όσο η αριστερά θα είναι η αριστερά του μεσοπολέμου και όσο η ανανεωτική αριστερά θα είναι η δεξιά της αριστεράς, τόσο το χειρότερο για αυτούς. Καληνύχτα μας λοιπόν και καλή γκρίνια, ώσπου η ανάγκη του στομαχιού να μας ενώσει σε δρόμους και λεωφόρους κάτω από κοινά λάβαρα.

Σ.Φ.

katoxyrosi.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ