2013-06-13 08:19:05
Φωτογραφία για Τσοχατζόπουλος: Με δολοφονούν
Νέα επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε χθες το πρωί στη δίκη του για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Με νέα παρέμβασή του (η δεύτερη στη δεύτερη μέρα παρουσίας του μετά από διακοπή έξι συνεδριάσεων) κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης εγγράφων από το δικαστήριο μίλησε για "στημένη επιχείρηση δολοφονίας πολιτικής, προσωπικής και οικογενειακής" αναφερόμενος στο πόρισμα της επιτροπής της Βουλής για τον ίδιο:

"Το κατηγορητήριο της Βουλής είναι ένα κείμενο σκοπιμοτήτων, με το οποίο επιδιώκεται ένας Υπουργός να διωχθεί και να καταδικαστεί στο πλαίσιο της κάθαρσης που ήθελαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. που χειραγώγησαν το Κοινοβούλιο για να παρανομήσει". Μάλιστα καταφέρθηκε εναντίον του πρώην βουλευτή και υπουργού Μ.Μπόλαρη που ήταν πρόεδρος της Επιτροπής ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε ανακριτές και εισαγγελείς στην υπόθεσή του, μιλώντας για "εγκληματική ευθύνη":

Εισαγγελέας(Γ. Αδειλίνη): Κύριε κατηγορούμενε διαμαρτύρεστε βλέπω για το έγγραφο της Βουλής Α. Τσοχατζόπουλος: Δεν διαμαρτύρομαι καταγγέλλω

Εισαγγελέας: Εσείς βάλατε ποτέ κατά του συστήματος, γιατί τώρα βάλετε;

Α. Τσοχατζόπουλος: Το κατηγορητήριο κατασκευάστηκε από δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης κατ’ εντολή Μπόλαρη...(Σ.σ ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής).

Πρόεδρος (Χρ. Κατσιάνης) : Ότι έκαναν, έκαναν . Τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης να κάνει το καθήκον της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ