2013-06-15 16:44:06
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ Ο... ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν την… δύναμη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να ντύσουν και πάλι στα κόκκινα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "SUN" και παρουσιάζει σε δηοσίευμά του το "pamesports.gr".

Παρά το γεγονός ότι ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που απογοήτευσε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, οι “κόκκινοι διάβολοι” πιστεύουν ακόμα πως μια κουβέντα του Φέργκιουσον αρκεί για να πειστεί ο Ρονάλντο και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Μάντσεστερ.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών παραμένουν άψογες ακόμα και μετά από τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009 και γι’ αυτό όταν ο “Φέργκι” ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τους πάγκους, ο Πορτογάλος έγραψε στο twitter: «Ευχαριστώ για όλα αφεντικό».

Ένα ακόμα τουιτάρισμα του Ρονάλντο χθες, αναπτέρωσε τις ελπίδες των ιθυνόντων της Γιουνάιτεντ για τη μεγάλη επιστροφή: «Όλες οι ειδήσεις περί ανανέωσης του συμβολαίου μου με τη Ρεάλ είναι ψευδείς», έγραψε ο ποδοσφαιριστής και τα σενάρια “φούντωσαν”.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Ρονάλντο στον αγγλικό σύλλογο αναμένεται να διαδραματίσει ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Αν ο “CR7” παραμείνει στην Ισπανία τότε η Γιουνάιτεντ θα καταθέσει πρόταση ύψους 85 εκατομμυρίων λιρών για τον Ουαλό παίκτη της Τότεναμ. Αν όμως ο Μπέιλ πάει τελικά στη Ρεάλ τότε αυτό θα σημάνει και την επιστροφή του Ρονάλντο στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ