2013-06-16 19:42:35
Φωτογραφία για Πολιορκεί τον Σπανούλη η Φενέρμπαχτσε
Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σπανούλη, προσφέροντας του 3.000.000 ευρώ. Προτεραιότητα του παίκτη ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα, η οποία επικαλείται ρεπορτάζ της περίφημης και έγκυρης εφημερίδας "Hurriyet", αναφέρει πως τις επόμενες μέρες η Φενέρμπαχτσε θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Βασίλη Σπανούλη, προσφέροντας του "χρυσάφι".

Οι "γείτονες" αναφέρουν πως ο επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Βασίλης Σπανούλης, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, τονίζοντας πως ο MVP της φετινής Euroleague αποτελεί τον διακαή πόθο της Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως η τουρκική ομάδα θα προσφέρει στον 31χρονο Έλληνα διεθνή γκαρντ 3.000.000 ευρώ, πιθανότατα ετησίως, αλλά δεν το ξεκαθαρίζει. Επίσης, το κείμενο αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε δείχνει αποφασισμένη να τον κάνει δικό της, μη υπολογίζοντας το κόστος της μεταγραφής.

Να τονίσουμε, βέβαια, πως ο Βασίλης Σπανούλης έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα του αποτελεί το να συνεχίσει την καριέρα του με τον Ολυμπιακό. Πρώτα θα μιλήσει με την ομάδα του Πειραιά για το μέλλον της καριέρας του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ