2013-06-17 12:44:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΣΑ!
Ο Φελίπε Μάσα δεν έχει λόγο να ανησυχεί για το μέλλον του, καθώς δεν πιστεύει πως υπάρχει καλύτερος απ' αυτόν για τη δεύτερη θέση στη Ferrari, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Γι' ακόμα μια χρονιά ο Φελίπε Μάσα δεν είναι βέβαιο αν θα συνεχίσει στη Ferrari. Πέρυσι τη γλίτωσε στο... παρά πέντε λόγω των καλών του εμφανίσεων στα τελευταία Γκραν Πρι, ενώ και φέτος οι απόψεις διίστανται για το αν θα παραμείνει ή όχι πιλότος της Scuderia. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν ανησυχεί, καθώς πιστεύει πως δεν υπάρχει καλύτερος αυτή τη στιγμή για να πάρει τη θέση του.

«Είμαι ήρεμος, νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχω καλό ρυθμό. Αισθάνομαι καλά στο μονοθέσιο και έχω καλό ρυθμό. Είμαι πολύ ανήσυχος για ό,τι συνέβη στο Μπαχρέιν με τα ελαστικά και τα ατυχήματα που είχα. Αυτό πλήγωσε το σκορ μου, όμως είμαι χαρούμενος με το μονοθέσιο που οδηγώ και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου, αν είχες έναν πιλότος που ήταν πολύ καλύτερα να μπει στη θέση μου, ΟΚ. Αλλά δεν το νομίζω», ήταν τα λόγια του σε μέσο της πατρίδας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ