2013-06-17 18:02:14
Φωτογραφία για ''Κοιτάει'' Σισέ η Μονπελιέ
Στο στόχαστρο της Μονπελιέ βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος ωστόσο θα πρέπει να ρίξει αρκετά το κασέ του αν θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έφτασε μία ανάσα από την επιστροφή του στο "τριφύλλι" τον Γενάρη, όμως τελικά προτίμησε τα πετροδόλαρα της Αλ Γκαράφα στην οποία πήγε δανεικός από την ΚΠΡ.

Η αγγλική ομάδα, ωστόσο, υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιο του 31άχρονου επιθετικού.

Κάπου εδώ έρχεται η Μονπελιέ. Σύμφωνα με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ζαν Φερναντέζ, ο Σισέ είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Φερναντέζ ξεκαθάρισε όμως πως η Μονπελιέ δεν έχει σκοπό να καλύψει τις περίπου 300.000 ευρώ την εβδομάδα που εισπράττει τώρα ο Σισέ από την ΚΠΡ, οπότε αν θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία θα πρέπει να ρίξει αρκετά και τις απαιτήσεις του.

Στην Μονπελιέ δεν βιάζονται να κλείσουν φορ άμεσα, σύμφωνα με τα όσα λένε στην Γαλλία τουλάχιστον, οπότε η όλη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ