2013-06-18 01:21:03
Φωτογραφία για Snoddy: Οι Έλληνες πολιτικοί διέπραξαν πραξικόπημα
«Οι Έλληνες πολιτικοί διέπραξαν πραξικόπημα τραβώντας την πρίζα στην ΕΡΤ» δηλώνει... ο διακεκριμένος δημοσιογράφος του BBC, Raymond Snoddy σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιό του για την ΕΡΤ.

Ο πρώην παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του BBC, δήλωσε πως το «λουκέτο» στην ΕΡΤ: «Θα το θυμόμαστε ως μία από τις πιοθεαματικές αποτυχίες στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, στη σύγχρονη εποχή».

Και συνεχίζει: «Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται η ελληνική κυβέρνηση. Δεν έχει υπάρξει δημοκρατική χώρα που να έχει κλείσει τη δημόσια τηλεόραση χωρίς προειδοποίηση. Μίγμα αλαζονείας και ανοησίας να κλείσει τον εθνικό φορέα ενημέρωσης στα πλαίσια της υποχρέωσης προς τους δανειστές για απολύσεις χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων»

Ο Snoddy αναφέρθηκε στην παρέμβαση της EBU στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ενώ εκτίμησε πως η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της κυβέρνησης.

Ο ίδιος υπενθύμισε την κατάσταση και την ανελευθερία που επικρατεί στα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί και στο BBC.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ