2013-06-20 23:14:04
Φωτογραφία για ΚΑΙ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ CAS...
Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποιεί ότι ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA για τη μη χορήγηση της άδειας και επισημαίνει πως θα προσφύγει στο CAS για να δικαιωθεί.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, σήμερα ενημερώθηκε και επίσημα πλέον για την μη χορήγηση άδειας από την UEFA και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζουν πως θα προσφύγουν στο CAS προκειμένου να βρουν το δίκιο τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA ότι στερείται στην ομάδα μας το δικαίωμα της συμμετοχής στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις .

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΑ 1966 θωρεί άδικη την συγκεκριμένη απόφαση της οποίας δεν έχει καμία ενημέρωση ακόμη για το σκεπτικό και τους λόγους που πάρθηκε και εφόσον της γνωστοποιηθούν, άμεσα θα προσφύγει στο CAS.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, έχει προσκομίσει όλα όσα ζητήθηκαν τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θεωρεί απαράδεκτη την σημερινή απόφαση, ενώ είναι σίγουρη πλέον ότι όλα αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που «έβλεπαν» το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα μόνο τυχαία δεν ήταν . Τελικά όπως αποδείχθηκε πέτυχαν τον σκοπό τους .


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, απέδειξε στους αγωνιστικούς χώρους, με το ήθος και το πνεύμα που διακρίνεται η ομάδα , ότι δίκαια εξασφάλισε την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή, στα «χαρτιά» όμως κάποιοι φρόντισαν να της στερήσουν αυτό το δικαίωμα, στερώντας παράλληλα και την χαρά των χιλιάδων φιλάθλων της.

Το μόνο σίγουρο , σήμερα, είναι ότι με την απόφαση αυτή μπορεί να επετεύχθη, να στερηθεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την πρώτη του Ευρωπαϊκή συμμετοχή, όμως το Ελληνικό πρωτάθλημα δέχεται ανεπανόρθωτο πλήγμα, εφόσον μια από τις συνεπέστερες και έξω από κάθε είδους διαπλοκή, ομάδα αδικήθηκε.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ο πρόεδρος της Γιώργος Χριστοβασίλης, βεβαιώνουν τους χιλιάδες Ηπειρώτες φιλάθλους της, ότι αυτή η απαράδεκτη απόφαση δεν θα λυγίσει την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ότι θα εξακολουθεί με τιμιότητα και συνέπεια να μάχεται στους αγωνιστικούς χώρους όπως έκανε μέχρι τώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ